• BlooSEM_LP_SuperBIJ_Slider_2016_3-01

Huur een SuperBIJ

Een BlooSEMer bij jou op de werkvloer? Ook dat kan! Onze SuperBIJen werken met regelmaat op locatie bij klanten. Gekscherend zeggen we wel eens: “Eén dag bij de klant is waardevoller dan één week op kantoor!”

Steeds meer organisaties ervaren dat internet het meest belangrijke marketing & sales kanaal is. Kennis van online marketing wordt dan graag in huis gehaald. Een SuperBIJ helpt de klant direct, op de werkvloer met het vormen en uitrollen van de online marketing strategie. Zij geven zelfstandig of in samenwerking met het (marketing)team van de klant concrete invulling aan alle gekozen online kanalen.

Ook kennis inhuis moet up-to-date blijven, daar komt de ‘gewone’ werknemer vaak niet aan toe. Genoeg te doen. Een SuperBIJ is op de hoogte van de laatste ‘online innovaties’ en draagt zijn kennis gestructureerd over. Zodoende worden marketing medewerkers bij de klant naar een hoger niveau gebracht. SuperBIJen leiden op, coachen en geven feedback, zodat kennis en kunde inhuis gewaarborgd wordt.

Een SuperBIJ is een goed opgeleide professional, een ervaringsdeskundige in online marketing. Senior in minimaal 2 performance specialismen en meedenkend in jouw business. Het zijn sterke en flexibele persoonlijkheden, die zich waar nodig aanpassen aan de klant zijn werkcultuur. Of juist niet! Een SuperBIJ heeft altijd een frisse blik om bij een klant outside-in te denken en te doen.

Deel jullie ambities, dan brengt een SuperBIJ jullie online performance marketing up to speed!

Eerste Super Consult gratis!


captcha