15 Jaar BlooSEM; groot geworden door klein te blijven

In de BlooSEM Updates vind je nieuws, korte updates en weetjes over alles wat met online marketing te maken heeft. 

Van Amsterdam Vondelpark, via een zolderkamer in Soest naar Hilversum Media Park en via Hilversum Arenapark naar het centrum van Nederland: Utrecht.

Utrecht

‘Life’, zo heet het kantoorgebouw waar BlooSEM zich na 15 levensjaren in mei 2019 in het hart van Nederland heeft gevestigd. Life, een goed gevonden kernwoord om het 15-jarig (!) bestaan van BlooSEM mee samen te vatten. Al 15 jaar lang zorgt BlooSEM niet alleen goed voor zichzelf, maar vooral ook voor het ‘online voortleven en groeien’ van vele andere organisaties. De BIJ in ons logo symboliseert, actueler dan ooit, deze missie.

Je vindt jezelf goed, maar word je ook goed gevonden?

Nog steeds maken wij met levendig enthousiasme websites, proposities, apps etc. van onze klanten goed vindbaar op het internet. In 2004 geboren met 1 specialisme, zoekmachine marketing, en in al die jaren doorontwikkeld tot multi-specialist op online marketing gebied in de volle breedte. Altijd inspelend op de vele innovaties die de online media wereld brengt. Telkens meebewogen met de dynamiek en hectiek die het medium internet zo kenmerken. Altijd voldoende schaalgrootte en slagkracht behouden om de nieuwste kennis en kunde te kunnen borgen en te benutten voor onze klanten. Dat is wat BlooSEM al 15 jaar kenmerkt: een levenslustig, flexibel team dat de uitdagingen van de klant te lijf gaat met de juiste online marketing expertise; groot geworden door klein te blijven!

 Daan-promovenster

  Meer weten over online performance marketing? Neem dan contact op met Daan!