PERSBERICHT: BlooSEM behaalt Facebook Blueprint certificering

Utrecht, 27 augustus 2019

Online performance marketingbureau BlooSEM heeft de Facebook Blueprint certificering behaald. Met het behalen van deze certificering bewijst BlooSEM dat zij beschikt over uitgebreide kennis en kunde om klanten te adviseren met betrekking tot adverteren op Facebook en Instagram.

Facebook adverteren

De diversiteit aan mogelijkheden om via Facebook en Instagram gebruikers te benaderen is zeer groot en continu in beweging. Facebook heeft bijvoorbeeld recent nog een grote update aangekondigd waarmee het de concurrentie met YouTube lijkt aan te willen gaan. Om haar partners up-to-date te houden heeft Facebook voor deze en andere (adverteer)mogelijkheden de Blueprint certificering ontwikkeld. Facebook Blueprint is een wereldwijd trainingsprogramma voor Facebook en Instagram professionals.

Bewezen kennisniveau

Het Facebook Blueprint certificeringsprogramma is voor ervaren social media marketeers en test de  kennis over advertentieproducten en -services op Facebook en Instagram. BlooSEM is gecertificeerd door het behalen van het Facebook Advertising Core Competencies examen en het Facebook Certified Buying Professional examen. Beide examens bestaan uit 50 meerkeuzevragen die je moet beantwoorden in maximaal 90 minuten.

Tijdens het zeer strikte certificeringsproces werden de deelnemende BlooSEM consultants flink op de proef gesteld door Facebook. Tijdens de examens wordt namelijk niet alleen de kennis over bijvoorbeeld targeting, audiences en reporting intensief getest, de deelnemer wordt nauwgezet in de gaten gehouden via een webcam; ‘hulplijnen’ zijn uit den boze!

Facebook blueprint certified buying professional

Otto Munsters, Founder & Owner BlooSEM

Er schuilt vaak meer achter een Instagram campagne of Facebook Ad dan er gedacht wordt. De Facebook Blueprint Badge die we met dit certificeringsproces verdient hebben is voor organisaties die BlooSEM nog niet kennen een extra bewijs van het uitgebreide kennisniveau bij BlooSEM. Kennis en kennisdeling staan hoog in het vaandel bij BlooSEM en daarom investeren wij veel tijd in het uitbreiden van de inhoudelijke kennis van onze medewerkers. Wij zijn trots op het behalen van deze certificering!

Otto Munsters

Over BlooSEM

BlooSEM is een online performance marketingbureau met een vooruitstrevend en enthousiast team van zo’n 8 consultants. BlooSEM is specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaat gedreven online marketing strategie. Zij realiseert online business voor haar klanten met diensten als zoekmachine adverteren, social media marketing, content marketing, app marketing, display advertising, e-commerce en conversie optimalisatie. BlooSEM; born to perform online!

Terug naar het overzicht van persberichten