BlooSEM in de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business

In de BlooSEM Updates vind je nieuws, korte updates en weetjes over alles wat met online marketing te maken heeft. 

BlooSEM in de Emerce 100

BlooSEM behoort tot de beste Digital Marketingbureaus van Nederland 2019. Met een 5 sterren waardering nemen wij een mooie plaats in de ‘Emerce 100’ die vandaag werd gepubliceerd. De lijst geeft een overzicht van de beste dienstverleners in e-business. De rating is gebaseerd op onderzoek onder professionals die gebruikmaken van de dienstverlening en is een fijne bevestiging van BlooSEM haar eigen klantwaardering, die altijd ruim een 9 scoort.

Emerce 100 – top e-business dienstverleners

De Emerce 100 lijst maakt inzichtelijk hoe dienstverleners in de e-business sector scoren volgens beslissers bij bedrijven die gebruikmaken van de diensten. Concreet gaat dit bijvoorbeeld over media agencies in alle soorten en maten, maar ook over softwareleveranciers, fullfillmentpartijen en bijvoorbeeld crowdfunders. In totaal telt het onderzoek vijf hoofdgebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Binnen deze hoofdgroepen splitst het onderzoek zich dan ook weer op type dienstverlener. BlooSEM behoort tot de Digtal Marketingbureaus, maar ook onze partners Awin en Copernica komen voor in de lijst.

Onderzoek Emerce 100

Hoewel de lijst nog steeds Emerce 100 heet, worden inmiddels 759 bedrijven onderzocht. De groei zit mede in de groei van het aantal dienstverleners in de sector, en het verbreden van de scope van dienstverlening. Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door Motivaction en betreft een imago-onderzoek verrijkt met relevante marktdata.

Emerce 100 - BlooSEM BIJ

 Daan-promovenster

  Ook samenwerken met BlooSEM? Neem dan contact op met Daan!