BlooSEM is nu Waze Certified Partner

BlooSEM is nu Waze Certified Partner

Home » BlooSEM is nu Waze Certified Partner

BlooSEM is nu Waze Certified Partner

Inleiding:

De diversiteit aan online marketing mogelijkheden is groot en de ontwikkelingen gaan rap. Een belangrijke trend is het zogenaamde Hyper local Marketing, waarmee klanten getarget worden op hun exacte locatie in combinatie met potentiële “Near me” behoeftes. BlooSEM biedt haar klanten de mogelijkheid om via Waze Ads online te adverteren op het populaire platform van Waze.

Hilversum, 20 november 2018

Online performance marketingbureau BlooSEM is deze week uitgeroepen tot Waze Certified Partner. Met deze status biedt BlooSEM haar klanten de mogelijkheid om via Waze Ads online te adverteren op het populaire platform van Waze.

Hyper lokaal adverteren

De diversiteit aan online marketing mogelijkheden is groot en de ontwikkelingen gaan rap. Een belangrijke trend is het zogenaamde Hyper local Marketing, waarmee klanten getarget worden op hun exacte locatie in combinatie met potentiële “Near me” behoeftes. Denk hierbij aan het targeten van mensen die een restaurant zoeken of last minute inkopen willen doen voor de feestdagen.

Als ’s werelds grootste op community gebaseerde verkeers- en navigatie app heeft Waze een uniek platform waarmee de gebruiker real-time verkeersinformatie kan delen. Met het Waze platform biedt BlooSEM haar klanten de mogelijkheid om local marketing te integreren in hun marketing communicatie.

Bewezen kennisniveau

Om de Waze Certified status te verwerven hebben de online marketing specialisten van BlooSEM succesvol het certificeringsproces doorlopen. Ze hebben hiermee bewezen over gedegen kennis te beschikken op het gebied van Hyperlocal marketing en het adverteren via de diverse programma’s van Waze.

Daan Huurdeman, Managing Consultant BlooSEM

“BlooSEM is altijd opzoek naar innovatieve partners zoals Waze. Wij willen onze klanten een zo volledig mogelijk portfolio van online marketing platformen bieden, en daar mag Waze natuurlijk niet ontbreken. BlooSEM heeft kennis hoog in haar vaandel staan, een officiële beloning vanuit Waze voor onze kennis en kunde betekent dus veel voor ons.

Over BlooSEM

Daan Huurdeman

BlooSEM is een online marketingbureau. Al 15 jaar vooruitstrevend vanuit mediastad Hilversum met een enthousiast team van zo’n 15 ervaren consultants. BlooSEM is specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaat gedreven online marketing strategie. Zij realiseert online business voor haar klanten met online marketing performance diensten als zoekmachine adverteren, display advertising, content marketing, app marketing en conversie optimalisatie; born to perform online!