BlooSEM verhuist naar Utrecht

In de BlooSEM Updates vind je nieuws, korte updates en weetjes over alles wat met online marketing te maken heeft. 

BlooSEM kiest voor centrale locatie LIFE in Utrecht

Deze week openen wij de deuren van ons splinternieuwe kantoor in Utrecht. We kozen voor het vernieuwde LIFE gebouw in Utrecht Papendorp omdat het lekker centraal in het land ligt en uitstekend bereikbaar is voor onze klanten en cursisten. Daarnaast biedt LIFE een prachtige inspirerende omgeving in het groen. Wij kijken er naar uit kennis te maken met de vele bedrijven in Papendorp.

Ruimte voor de geest

BlooSEM startte in 2004 in Amsterdam en verhuisde enkele jaren later naar Hilversum. Eerst naar het Mediapark en vervolgens hielden wij 8 jaar lang kantoor op de Marathon in het Arenapark. Nu is het tijd voor de volgende stap!

Gezien BlooSEM sinds 2019 veel trainingen geeft met haar BlooCademy, is een centrale locatie mét een omgeving die de geest stimuleert natuurlijk belangrijk voor cursisten. Maar ook de BlooSEM’ers konden wel wat ruimte voor de geest gebruiken. Wij vinden het dan ook heel leuk het mooie pand te delen met vele andere inspirerende bedrijven.

Duurzaam; lekker fietsen

BlooSEM heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen altijd op de agenda staan. Zo bieden wij onder andere onze diensten aan de Bijenstichting en drinken we duurzame koffie. Nu komt daar nog meer groen bij; een groot gedeelte van onze collega’s gaat nu lekker op de fiets naar het werk. En dat is goed voor zowel mens als milieu!

Kom je gauw een keer koffie drinken? Je bent van harte welkom op de Van Deventerlaan 31-51 te Utrecht!

 Daan-promovenster

  Meer weten over online performance marketing? Neem dan contact op met Daan!