De eerste maand bij BlooSEM van… Timo!

De eerste maand bij BlooSEM van… Timo!

Home » De eerste maand bij BlooSEM van… Timo!

De eerste maand bij BlooSEM van… Timo!

In oktober 2022 ben ik gestart samen met Flor als junior digital marketing consultant bij BlooSEM. Het was erg fijn om samen te starten, we zaten samen in hetzelfde schuitje. De eerste maand is voorbij gevlogen, ik neem jullie graag week voor week mee in mijn eerste maand bij BlooSEM.

De eerste week

In de eerste week ontmoette ik veel van mijn nieuwe collega’s. Ik leerde het team goed kennen door één op één gesprekken te voeren. Ook leerde ik het bedrijf kennen, naast een rondleiding door het gebouw, kreeg ik ook alle insides over het bedrijf.

De eerste week stond ook in het teken van trainingen. Zo kreeg ik een interne LinkedIn Advertising, Google Ads en Google Analytics training. Ik leerde hier veel over de diverse mogelijkheden binnen de verschillende programma’s. Ook woonde ik mijn eerste kennissessie bij. In deze sessie delen alle werknemers van BlooSEM kennis onderling met elkaar, bijvoorbeeld over nieuwe features binnen Google Ads (zoals Performance Max). Na deze week moest ik echt even bijkomen in het weekend van alle impressies.

Foto van Timo en Flor
Team BlooSEM in een pizzeria

Week twee

De tweede week had ik mijn laatste kennismakingen, nu ken ik het hele team! Deze week kregen Flor en ik onze eerste Facebook Advertising training. We blijven dus doorleren en ontwikkelen. Het leren en ontwikkelen blijft eigenlijk altijd doorgaan bij BlooSEM, omdat wij een kennisgedreven organisatie zijn. Deze week haalde ik ook mijn eerste Google Ads Certificaat voor Search.

Week twee werd afgesloten met een bezoekje aan een pizzeria en een karaoke avond! Hier heb ik van genoten, ook al zijn mijn zangkunsten niet zo goed. Het was leuk om mijn collega’s ook beter te leren kennen buiten werk om.

Alweer de derde week

Week drie stond wederom in het teken van leren, oefeningen en trainingen. Maar ook in het teken van een weekendje weg! We gingen met het hele team naar Antwerpen. Ja, ik ben echt met mijn neus in de boter gevallen. We hadden een goed gevuld programma. Toen we aankwamen in Antwerpen begonnen we direct aan een speurtocht door de hele stad. Dit werd gevolgd door een lekkere lunch en een rondleiding door een bierbrouwerij. Toen de avond viel zijn we ergens vegan gaan eten (ik droom soms nog over hoe lekker dit was). De volgende dag zijn we de stad nog verder wezen verkennen en volgden we een chocolade workshop. Toen was het alweer tijd om de trein terug naar Utrecht te nemen. Het was een ontzettend leuk weekend!

Team BlooSEM in Antwerpen
Timo aan het werk

De vierde week

Inmiddels heb ik vertrouwen gewonnen bij mijn collega’s en mag ik voor klanten werken. Deze week hield ik me vooral bezig met campagnemanagement (het optimaliseren van lopende campagnes). Ook had ik een eerste meeting met een klant, Reforac! Daarnaast hield ik me deze week ook bezig met de marketing van BlooSEM zelf. Deze blog heb ik dan ook zelf in ons CMS gezet.

De eerste vier weken zijn echt voorbij gevlogen en ik kijk er met een tevreden gevoel op terug. Op naar de volgende maanden bij BlooSEM!

blank


Lijkt het jou ook leuk om bij BlooSEM te werken? Wij zoeken nog een afstudeerstagiair(e)! Bekijk de vacature via de button!