Nieuwe managing director voor digital performance marketingbureau BlooSEM

Nieuwe managing director voor digital performance marketingbureau BlooSEM

Home » Nieuwe managing director voor digital performance marketingbureau BlooSEM

Nieuwe managing director voor digital performance marketingbureau BlooSEM

Utrecht, 23 februari 2023 – Daan Huurdeman is per februari 2023 aangesteld als managing director van digital performance marketingbureau BlooSEM. Daan neemt het stokje over van oprichter Otto Munsters. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het 12-koppige team en het verder uitbouwen van duurzame, strategische partnerships.

BlooSEM werd in 2004 opgericht. Als één van de eersten in Nederland specialiseerde BlooSEM zich in zoekmachinemarketing, SEA. Inmiddels is het aantal digital marketingdiensten flink gegroeid en begeleidt BlooSEM organisaties in tal van branches met het uitdenken en uitvoeren van resultaatgerichte digital marketingstrategieën. Naast strategieontwikkeling kunnen organisaties er terecht voor de juiste vertaalslag naar de praktijk, bijvoorbeeld in de vorm van online recruitment middels social advertising of branding met video advertising en display advertising.

Klanten strategisch verder helpen

Daan heeft ruim 15 jaar ervaring in digital marketing. In 2017 kwam hij bij BlooSEM aan boord als Digital Marketing Consultant. Daan: “Ik ben een echte generalist en krijg er energie van om onze klanten strategisch verder te helpen. Hun doelstellingen vormen hierbij het uitgangspunt. Wij kijken vervolgens hoe digital marketing hieraan kan bijdragen en wat de beste aanpak is om de doelstellingen te behalen.”

Ideale opvolger

Met zijn scherpe oog voor marktontwikkelingen, strategie, performance en partnerships is Daan volgens Otto de ideale kandidaat om hem op te volgen als Managing Director. Otto: “Voor mij is het na 18 jaar tijd om een stapje terug te doen. Ik ga me richten op het financieel management en laat de ruimte aan de jongere generatie. Daan is een echte peoplemanager, heeft jarenlange kennis en ervaring in de branche en is gedreven om onze klanten vooruit te helpen.”

Daan Huurdeman managing director BlooSEM en Otto Munsters
Daan Huurdeman managing director BlooSEM en Otto Munsters op brug

Sparringpartner zijn voor klanten

Welke toekomstplannen Daan heeft voor BlooSEM? Daan: “Het lijkt me fantastisch als we organisaties nóg meer vanuit strategie verder kunnen helpen. We willen hierbij in een vroeger stadium met organisaties om tafel. Klanten komen nu nog vaak bij ons met de mededeling dat ze ‘iets’ willen met – bijvoorbeeld – contentmarketing. Wij draaien dit om. Wat is je doel, wat wil je bereiken? Dáár gaat het om. Als we dan doorvragen, kan het zomaar blijken dat er slimmere oplossingen zijn dan contentmarketing om die doelstelling te behalen. Die sparringpartner zijn voor klanten, is wat ons drijft.”

18 jaar kennis en ervaring

Daan borduurt daarnaast graag verder op dat wat er al staat. Hij licht toe: “Bij BlooSEM hebben we meer dan 18 jaar kennis en ervaring in huis. Ik kijk ernaar uit om dit voort te zetten. Zo blijven we onverminderd inspelen op actuele marktontwikkelingen. We zien wat er speelt in de markt, hoe dit onze klanten raakt en hoe we hier als BlooSEM bij kunnen helpen. Zo ontwikkelden we een programma voor online recruitment marketing naar aanleiding van de krappe arbeidsmarkt. Met dit programma helpen we organisaties hun vacatures op de juiste kanalen onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep, zodat zij vacatures sneller invullen. Ik kijk ernaar uit om telkens nieuwe proposities in de markt te zetten met ons kundige team!”

Lees hier de volledige longread inclusief vooruit en terugblik door Daan en Otto.

Daan bij BlooSEM

Voor meer informatie neem je contact op met Daan Huurdeman via +31 (0) 35 – 30 30 320 of goedgevonden@bloosem.nl.