Roadguard verlengt samenwerking met BlooSEM

Roadguard verlengt samenwerking met BlooSEM

Home » Roadguard verlengt samenwerking met BlooSEM

Roadguard verlengt samenwerking met BlooSEM

Inleiding:

Onlangs heeft RoadGuard de samenwerking met online marketingbureau BlooSEM verlengd. RoadGuard, opgericht in 2016, werkt sinds juni 2017 samen met BlooSEM. BlooSEM zet o.a. Search Engine Marketing , Display en App Marketing voor RoadGuard in om naamsbekendheid, downloads en engagement van de schade app te verhogen.

PERSBERICHT:

RoadGuard verlengt samenwerking met BlooSEM

Hilversum, 21 november 2017

Onlangs heeft RoadGuard de samenwerking met online marketingbureau BlooSEM verlengd. RoadGuard, opgericht in 2016, werkt sinds juni 2017 samen met BlooSEM. De samenwerking is voornamelijk ingestoken om naamsbekendheid, downloads en engagement van de pechhulpdienst te verhogen.

Micro Moments

RoadGuard is een On Demand aanbieder van pechhulp onderweg en focust zich op personen die hulp nodig hebben. De behoefte aan pechhulp ontstaat bij hele specifieke, korte momenten waarbij je als gebruiker snel geholpen wilt worden. Google heeft deze momenten als Micro Moments gelabeld. BlooSEM helpt RoadGuard om in die Micro Moments aanwezig te zijn op het juiste device op het juiste moment.

Appmarketing voor meer  installs en engagement

In het geval van RoadGuard is het doel kwalitatieve downloads en het gebruik van de app te stimuleren. Door potentiële klanten op het juiste moment aan te moedigen de app te downloaden, via de App marketing campagnes, worden er veel nieuwe downloads en gebruikers gerealiseerd. Door een gebruiker positief te verrassen tijdens de eerste aanraking met RoadGuard creëer je direct ook nog eens de ultieme klantervaring.

blank

Tom Hagemans  –  Online Marketeer bij  RoadGuard :

“Wij zijn de samenwerking met BlooSEM gestart o.a. vanwege hun specialistische kennis en kunde op het gebied van App marketing. BlooSEM heeft zich hierin bewezen door het aantal kwalitatieve downloads van de app structureel te verhogen. De verlenging van de samenwerking met BlooSEM komt dan ook niet uit de lucht vallen, wij hebben veel vertrouwen in hen en we slaan graag samen dezelfde weg in.”

Otto Munsters  – directeur van BlooSEM:

“Wij zijn erg verheugd dat BlooSEM het vertrouwen krijgt van RoadGuard om de samenwerking voor de lange termijn vast te leggen. RoadGuard biedt een vernieuwende service in een modern jasje en wij zijn trots dat wij kunnen bijdragen aan het online succes van zowel de app als de website.

Over RoadGuard

RoadGuard is een app waarmee je een pechmelding kunt maken als je met pech langs de weg staat, zonder vast te zitten aan een abonnement. De app is in 2016 gelanceerd door moederbedrijf Centraal Beheer Achmea en Eurocross Assistance. Recent heeft RoadGuard twee Lovie awards gewonnen. Uit bijna 1500 inzendingen uit 33 landen won RoadGuard in de categorie ‘Mobile Sites, Apps & Podcasts’ een bronzen vakjuryprijs én publieksprijs voor het beste gebruik van locatie technologie.

Over BlooSEM

BlooSEM is een online performance marketingbureau, al ruim 14 jaar actief! Met een enthousiast team van zo’n 15 ervaren consultants gevestigd in mediastad Hilversum. BlooSEM is specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaat gedreven online strategie. BlooSEM analyseert, ontwikkelt en realiseert ook online business voor haar klanten met andere
marketing performance diensten als affiliate marketing, display advertising, social advertising, Google Shopping, lead management, email marketing, web analytics en conversie optimalisatie. BlooSEM’s online performance diensten dragen altijd direct of indirect bij aan het gewenste resultaat; BlooSEM zorgt voor kwantitatief bereik en traffic én voor kwalitatieve interactie en conversie.