Simyo opnieuw de beste Prepaid provider

In de BlooSEM Updates vind je nieuws, korte updates en weetjes over alles wat met online marketing te maken heeft. 

Simyo is de beste Prepaid provider

BlooSEM’s klant Simyo is ook in 2018 als beste uit de bus gekomen bij de verkiezing ‘Beste Prepaid Provider’ van Prepaidsimkaart.net. Zij blijven daarmee concurrenten als AH mobiel en Lebara voor. Met name het betrouwbare KPN netwerk en de uitstekende klantenservice krijgen veel punten. Natuurlijk wil Simyo in 2019 ook weer de award winnen, daarom komt 4G internet voor prepaid bellers eraan én zijn ze van plan om grotere prepaid internetbundels te introduceren. Het succes van Simyo prepaid staat niet op zichzelf, al 6 keer eerder werd Simyo bekroond met deze titel.

Beste prepaid provider 2018

Samenwerking

Prepaidsimkaart.net is een van de vele partners waar BlooSEM mee samenwerkt voor Simyo. Al meer dan 10 jaar werken we samen aan de performance kanalen, waar affiliate marketing een belangrijk onderdeel van is.

Met partner Awin vinden we continue de beste manieren van samenwerking met onder andere vergelijkers als Prepaidsimkaart.net. De award is onafhankelijk en staat op zichzelf, maar is typerend voor de goede manier waarop we met partners voor Simyo werken. Met de award haalt Prepaidsimkaart.net het beste in Simyo naar boven; de uitgebreide criteria zorgen ervoor dat Simyo scherp blijft voor hun klanten, en dat is een win-win situatie!

Over prepaidsimkaart.net en de award

Elk jaar roept Wesley Kelder van Prepaidsimkaart.net de Beste Prepaid Provider uit. Op basis van een uitgebreid onderzoek met 29 beoordelingscriteria, kijkt Prepaidsimkaart.net naar de kwaliteit van de prepaid providers. Je kunt bijvoorbeeld denken aan tarieven, bundels, klantenservice, bereik en communicatie van de providers. Hiermee toont Prepaidsimkaart.net duidelijk de verschillen tussen de providers en stimuleert hij ze om hun aanbod nog aantrekkelijker te maken.

 Daan-promovenster

  Meer weten over affiliate marketing? Neem dan contact op met Daan!