BlooSEM Online Marketing Kennisevent

In de BlooSEM Updates vind je nieuws, korte updates en weetjes over alles wat met online marketing te maken heeft. 

Yes, het is oktober! De laatste vakantiegangers zijn teruggekeerd, de dagen worden korter en we zijn liever binnen dan buiten. En dat betekent? Juist, enorm veel online marketing events met gigantisch veel experts die hun verhaal doen. En als we het dan hebben over online marketing experts dan kunnen we het niet helpen om ook een beetje aan onszelf te denken.

Dinsdag 30 oktober is het dan ook zo ver, het BlooSEM Kennisevent! Op het event delen onze specialisten hun kennis en kunde over de nieuwste en meest interessante ontwikkelingen binnen de online marketing. In slechts één middag brengen we ons publiek op de hoogte van alle ‘’ins en outs’’ van de nieuwste online rages, trends, kansen en bedreigingen. Geen wachtrijen, onleesbare plattegronden, geslenter van zaal naar zaal en veel te dure blikjes cola maar gewoon één ruimte, vier specialisten en een ontspannen borrel na afloop.

Voor de volledige agenda, locatie en meer informatie kun je terecht op onze eventpagina.

Volle bak

Dit exclusieve kennisevent organiseert BlooSEM voor een select gezelschap van circa 30 personen. Goed nieuws voor ons want binnen no-time stond ons lijstje vol. Dat betekent helaas ook minder goed nieuws voor jou: er is niet direct een plekje vrij. Wel kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht er dan een plekje vrij komen dan ben jij de eerste die we bellen!

MELD JE AAN VOOR DE RESERVELIJST