Welkom Wouter! 5 vragen aan… BlooSEM’s stagiair

Hi! Mijn naam is Wouter de Zoete en op dit moment ben ik 21 jaar oud. Ik ben woonachtig in Soest en studeer aan Hogeschool Tio in Utrecht. De komende 3 maanden ben ik de nieuwe stagiair van BlooSEM. Sinds half mei loop ik hier stage, mijn eerste weken bij BlooSEM stonden vooral in het teken van kennismaking. In dit blog stel ik mij graag aan je voor!

Stagiair BlooSEM Wouter Tio

Waar & wat studeer je?

Ik studeer aan de Hogeschool Tio in Utrecht, ik volg de opleiding E-commerce Marketing & Sales. Ik heb voor de Tio gekozen omdat ik graag een sales gerichte studie wilde doen in combinatie met marketing. Hiervoor heb ik een MBO opleiding Marketing & Communicatie afgerond.

Hoe heb je BlooSEM (goed)gevonden?

Tijdens de introductie dagen van het nieuwe schooljaar gaf Isabelle een presentatie over haar werkzaamheden bij BlooSEM. Zij heeft ook op Tio gezeten en is als alumna nog betrokken bij de opleiding. Ik kreeg meteen een goede indruk van BlooSEM vanwege de interessante diensten die BlooSEM aanbiedt, daarnaast spreekt werken in een jong en dynamisch team mij erg aan. Ik wil graag meer leren over online marketing en besloot daarom te solliciteren bij BlooSEM.

Logo Tio

Wat lijkt je leuk aan online marketing?

Het lijkt mij een leuke uitdaging om er steeds voor te zorgen dat een bedrijf beter gaat presteren door het inzetten van online marketing. Het is een divers vakgebied wat zich steeds maar blijft ontwikkelen. Ik denk dat er veel over te leren valt en dat ik het later goed kan gebruiken in een toekomstige baan.

Wat hoop je bij BlooSEM te leren?

Ik hoop dat ik bij BlooSEM veel praktijk ervaring opdoe, en over alle werkzaamheden leer die bij een Online marketeer horen. Daarnaast lijkt het mij ook mooi om mijn vaardigheden op het gebied van planning en communicatie te verbeteren. Zo werken zij bij BlooSEM met het DISC-model, het lijkt mij een erg interessante methode.

Waar kunnen we je ’s nachts wakker voor maken?

Liever niet.. maar als ik dan toch moet kiezen dan kies ik voor een gezellig avondje met mijn vrienden. Verder houd ik van een avondje Netflixen en ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Het bevalt tot nu toe erg goed en ik ga met plezier naar mijn stage. Dit was mijn introductie blog, aan het einde van mijn stage schrijf ik weer een blog over mijn stagetijd bij BlooSEM en wat ik geleerd heb.

Ook stage lopen bij BlooSEM? Of meer weten over werken bij BlooSEM?