Training: Verbeter je Google Ads prestaties met scripts

Nader te bepalen

Heb jij als allround marketeer tijd om al je SEA campagnes goed te checken? Of betaal je per ongeluk wel eens een belachelijke prijs per klik? Met de legio mogelijkheden in Google Ads (de vernieuwde Google Adwords) van tegenwoordig kan er veel misgaan, en dat kan geld kosten. Gelukkig zijn daar Google Ads scripts; vernuftige rijen aan code die je helpen om je account up-to-date te houden, je resultaten te verbeteren én je waanzinnig veel tijd kunnen besparen.

In onze Google Ads scripts training helpen wij je in één dagdeel op weg met deze complexe materie. We behandelen de noodzakelijke basisscripts, zoals een script dat meldt dat je landingspagina’s er uit liggen. Daarna gaan we vervolgens aan de slag met een aantal geavanceerdere scripts, die bijvoorbeeld concurrentie in Google Ads goed in beeld brengen.

Deze praktijkgerichte sessie is ‘hands-on’ – we gaan samen met jou direct in de praktijk aan de slag om de betreffende scripts in jouw account(s) in te stellen en uit te voeren.

Wat ga je leren?

In deze SEA training gaan wij gezamenlijk aan de slag met een selectie Google Ads scripts. Tijdens de sessie wordt uitgelegd wat ieder script precies doet en lopen we de stappen door om de scripts in je account(s) te zetten. Na afloop ben jij er in ieder geval van verzekerd dat jij de meest recente scripts actief in je account hebt staan zodat je hier weer even mee vooruit kunt.

Na deze training kan jij:

  • Rustig slapen, omdat je altijd op de hoogte bent van eventuele foutjes of onjuistheden in je account die geld kosten.
  • Inzage krijgen in Google Ads data die via de standaard interface niet beschikbaar is.
  • Door middel van heldere visualisaties in één oogopslag de resultaten begrijpen.
  • Ontzettend veel tijd besparen en dus..;
  • meer tijd besteden aan belangrijke zaken als creatie en strategie!

Kosten

De training kost €250 excl. BTW per deelnemer

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor een ieder die één of meerdere Google Ads accounts onder zijn of haar hoede heeft en nog geen of weinig gebruik maakt van scripts. Maar ook in het geval je al wel scripts inzet kan deze sessie een goede opfrisbeurt of juist een leuke aanvulling hierop zijn.

De training vindt doorgang bij minimaal 4 deelnemers en heeft maximaal 8 plaatsen.

Inschrijven