LinkedIn Company Page & Advertising

12 maart & 9 april 2019 – 09:30 – 13:30

Hoe vaak check jij de LinkedIn pagina van jullie bedrijf? Grote kans dat hij niet hoog op jullie prioriteiten lijstje staat. Dat is zonde, want met meer dan 4,6 miljoen zakelijke gebruikers – waarvan 0,6 miljoen iedere dag – is LinkedIn voor iedere organisatie de moeite waard.

Vacatures, die wist je wel. Maar LinkedIn is in deze krappe arbeidsmarkt ook een interessant kanaal om je bedrijf te profileren voor de jongere toekomstige werknemers. Daarnaast biedt het ook goede mogelijkheden voor (B2B) leadgenereatie of relatiebeheer.

In deze LinkedIn training ‘Company Page & Advertising’ behandelen we hoe je je bedrijfspagina goed inricht, hoe je meer volgers krijgt en welke posts je kunt plaatsen. Daarnaast gaan we in op Advertising mogelijkheden om vacatures te vervullen of leads te genereren. Kortom; we zorgen dat LinkedIn gaat bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen!

Wat ga je leren?

We gaan met een kleine groep gelijkgestemden hands-on aan de slag met jullie LinkedIn pagina. Hoe maak je deze aantrekkelijk voor potentiële werknemers en/of leads?

Nadat je de training LinkedIn Company Page & Advertising hebt afgerond weet je alles over de volgende zaken:

  • LinkedIn pagina inrichting en beheer
  • LinkedIn posts / contentkalender
  • Berichten sponsoren
  • Vacatures plaatsen
  • De mogelijkheden van LinkedIn Adverteren
  • LinkedIn resultaten analyseren

Kosten

De training kost €250 excl. BTW per deelnemer

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die een LinkedIn bedrijfspagina in zijn/haar beheer heeft of wil ontwikkelen. Dus ben jij (online) marketeer, communicatie professional, bedrijfseigenaar of social media manager? Dan ben je ben ons aan het juiste adres voor deze LinkedIn training!

De training vindt doorgang bij minimaal 4 deelnemers en heeft maximaal 8 plaatsen.

Inschrijven