fbpx

Training op maat: BlooCamp

blank

Incompany training op maat; alle aandacht voor de digitale kansen voor jullie bedrijf!

HANDS-ON TRAINING

Wil je de basis leren van bijv. LinkedIn, Facebook of SEO of heb je een specifieke online marketinguitdaging? En wil je de volledige aandacht van de BlooCademy trainer? Kies dan voor een BlooCamp; een hands-on training op maat. Incompany of bij BlooSEM. Al vanaf 6 uur inclusief voorbereiding, sessie en support.

ONLINE STRATEGIESESSIES

Zijn jullie online activiteiten vaak ad hoc en weten jullie niet de juiste KPI’s te formuleren? Met behulp van het See, Think, Do, Care-model creëren we samen een concrete online strategie waar het team mee verder kan. Jullie weten alles van je business, wij weten alles van online strategie. In drie sessies komen we samen tot de juiste inzichten. Vanaf 20 uur inclusief audits en verslaglegging.

SPARRINGPARTNER

Als je de enige bent die jouw ‘vak’ uitoefent in je organisatie heb je soms behoefte aan een sparringpartner of een second opinion. Wij begrijpen dat. Onder het genot van een verse kop koffie geven we complimenten, stellen kritische vragen, wijzen je op slordigheden en geven je tips. Net als een collega zou doen. Al vanaf 4 uur inclusief voorbereiding.

VOOR WIE IS EEN BLOOCAMP SESSIE BEDOELD?
Door de praktische insteek zijn de sessies het meest geschikt voor bedrijfseigenaren, (online) marketeers en communicatie professionals, social mediamanagers en HR-managers.

WIE LEIDEN DE SESSIES?
De sessieleiders zijn ervaren online marketingconsultants van BlooSEM. Zij kennen en beheersen de laatste nieuwtjes. Zij delen graag hun ervaringen, niet alleen de successen, maar ook de learnings.

WAT KOST EEN BLOOCAMP?
De BlooCamp sessies vergen een investering op basis van uren. Dat kan al vanaf 6 uur.

  • Strategiesessie BlooCamp

Geïnteresseerd? Vraag een training (op maat) aan!