fbpx

Training: LinkedIn Bedrijfspagina & Adverteren

Training: LinkedIn Bedrijfspagina & Adverteren

Datum in overleg

Hoe vaak check jij de LinkedIn pagina van jullie bedrijf? Grote kans dat hij niet hoog op je prioriteitenlijstje staat. Dat is zonde, want met meer dan 4,6 miljoen zakelijke gebruikers in Nederland – waarvan 0,6 miljoen dagelijks – is LinkedIn voor iedere organisatie zeer de moeite waard.

Vacatures, dat wist je wel. Maar LinkedIn is in tijden van een krappe arbeidsmarkt ook een interessant kanaal om je bedrijf te profileren onder jongere, toekomstige werknemers; Employer Branding bij Young Professionals. Let op, LinkedIn biedt ook goede mogelijkheden voor kwalitatieve (B2B) traffic, leadgeneratie en relatiebeheer.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

In de LinkedIn training ‘Bedrijfspagina & Adverteren’ behandelen we hoe je je bedrijfspagina (company page) optimaal vormgeeft, welk type posts je kunt plaatsen om meer volgers, likes en shares te krijgen. Daarnaast gaan we in op adverteermogelijkheden om personeel te werven of leads te genereren. Kortom, we zorgen dat LinkedIn gaat bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen!

Wat ga je leren?

We gaan met een kleine groep gelijkgestemden hands-on aan de slag met je LinkedIn bedrijfspagina. Nadat je de training hebt afgerond weet je alles over:

  • LinkedIn bedrijfspagina inrichting en beheer
  • LinkedIn posts typen (voor B2B, B2C of Employer Branding)
  • LinkedIn contentkalender
  • Berichten sponsoren
  • Vacatures plaatsen
  • LinkedIn Adverteren
  • LinkedIn resultaten analyseren

KOSTEN

De training vergt een investering van zo’n 4 uur en €295 (ex btw) per deelnemer.

VOOR WIE?

Deze training is geschikt voor iedereen die een LinkedIn bedrijfspagina in zijn beheer heeft of wil ontwikkelen. Dus ben jij (online) marketeer, communicatie professional, social media manager, bedrijfseigenaar of HR manager? Dan ben je bij BlooSEM aan het juiste adres!