Maatregelen BlooSEM omtrent het coronavirus

In deze onzekere tijd stellen we je graag op de hoogte van hoe BlooSEM omgaat met de situatie rondom het Coronavirus. Wij volgen de berichtgeving van het RIVM en de Rijksoverheid op de voet. Maatregelen die van toepassing zijn op ons als bedrijf volgen wij zo goed als mogelijk op. De gezondheid van onze collega’s, klanten en andere relaties staat hierbij voorop. Wij willen ook de kwaliteit en de continuïteit van onze dienstverlening blijven waarborgen. Onze collega’s werken inmiddels deels vanuit huis en deels vanaf kantoor. We geven inmiddels onze trainingen ook online! Interesse? Klik dan hier!

Wij helpen je graag!

De veranderde situatie heeft waarschijnlijk ook vergaande impact op jouw merk of organisatie. Negatief of positief. Sta jij voor het dilemma je product of dienst in deze tijd juist niet of juist wel goed zichtbaar te houden? Kom je er niet uit? Contact Team BlooSEM! Wij staan klaar om jou te helpen keuzes te maken op online marketing gebied. In iets aangepaste vorm kunnen online campagnes vaak gewoon door en blijven renderen. De wereld draait door!

BlooSEM staat voor je klaar

Bereikbaarheid BlooSEM

BlooSEM is dus ‘gewoon open’ op reguliere werktijden, via telefoon en e-mail. Contact kan natuurlijk ook via Google Hangouts, easyconference e.d. In ieder geval doen wij ons werk in deze iets aangepaste vorm. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en indien nodig melden wij ons weer! Heb je in de tussentijd een vraag voor ons? Bel dan naar 035 – 30 30 320 of vul ons contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bee calm, BlooSEM staat klaar!

Neem contact op