Over BlooSEM

BlooSEM is een ‘online performance marketingbureau’. Al ruim 15 jaar vooruitstrevend! Met een enthousiast team van ervaren consultants werken wij vanuit het centraal gelegen Utrecht. Wij zijn specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaatgedreven online marketingstrategie. Het marketinginstrument dat daarbij al jaren voor onze klanten het hoogste rendement oplevert is SEM; search engine marketing. Het adverteren in zoekmachines Google en Bing (SEA) en het optimaliseren van techniek en content van een website (SEO) geven nog steeds de hoogste ROI.

 • Meeting team BlooSEM styrax
 • Meeting bloosem
 • Meeting BlooSEM 4
 • BlooSEM Life gebouw entree
 • Meeting team BlooSEM 4
 • Team BlooSEM - Dublin

Performance diensten

BlooSEM analyseert, ontwikkelt en realiseert naast SEM ook online business voor haar klanten met andere marketing performance diensten als affiliate marketing, display advertising, social advertising, Google shopping, lead management en conversie optimalisatie. Onze performance diensten dragen altijd direct of indirect bij aan het gewenste resultaat.

Kennis

BlooSEM heeft kennis hoog in haar vaandel staan. Door bovenop marktontwikkelingen te zitten en online marketing innovaties concreet inzetbaar te maken lopen onze klanten samen met ons voorop.

We hebben dit bewezen in travel bij Equipo Voetbalreizen, in de automotive sector bij SnappCar, in de retail bij Re-Age, in de ICT bij Ordina, in de zorg bij Shire. Naast deze sectoren ligt onze kracht in de telecom: Ortel en Simyo zijn hier onze referenties. Lees op The Feedback Company hoe zij ons beoordelen!

En dat ons hoge kennisniveau up-to-date is bewijzen de vele accreditaties van vele online marketing autoriteiten. Lees er meer over op onze accreditatiepagina. BlooSEM behoort tot de beste Digital Marketingbureaus van Nederland. Met een 5 sterren waardering nemen wij een mooie plaats in de ‘Emerce 100’ die in april 2019 uitkwam.

Korte lijnen, lange relaties

BlooSEM is een transparant bureau met no-nonsense marketeers. Bij ons staat de klant centraal. Dit houdt in persoonlijke aandacht, betrokkenheid, het spreken van de branchetaal en een professionele, no-nonsense, resultaatgerichte aanpak. Van start-up en challengers tot volwassen A-merken. Duurzaam maatwerk. Korte lijnen, lange relaties!

Waarom BlooSEM?

Zelfs binnen ons specialisme van online performance marketing is de diversiteit groot en gaan de ontwikkelingen zo snel dat je daar een ervaren partner voor nodig hebt. Ons specialisme is een zeer dynamisch spel; BlooSEM beheerst dat spel als geen ander:

 • Wij nemen je veel werk uit handen, ontzorgen je, zodat jijzelf ook kan concentreren op je kernactiviteiten;
 • Wij denken outside-in, monitoren jouw concurrentie en doorbreken jouw waan van de dag met nieuwe ideeën;
 • Wij werken ook graag bij jou op de werkvloer; transparant, snel en inspirerend;
 • Wij houden je op de hoogte van de laatste online innovaties en passen die innovaties toe die voor jouw organisatie kansen bieden;
 • Wij werken niet zonder heldere, realistische doelen en zijn flexibel om bij te sturen op basis van voortschrijdend inzicht;
 • Wij hebben technische kennis en kunde in huis voor tracking van websites en tagging van online campagnes;
 • Wij laten jou profiteren van ons uitgebreide netwerk en bouwen voor jou ook relaties met partnerbedrijven zoals Google en LinkedIn;
 • Wij evalueren regelmatig de samenwerking en vragen en leveren opbouwende kritiek.

Daan-promovenster  

 Ook op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Neem contact op met Daan!