Online Performance Marketingdiensten

Internet speelt bij het online oriëntatie- en keuzeproces van consumenten en bedrijven een zeer belangrijke rol. BlooSEM heeft een scala aan online performance marketingdiensten die organisaties helpen om op internet goedgevonden te worden. Al onze diensten staan in het teken van de online marketing en sales doelstellingen van betreffende klant en zijn gericht op het realiseren van groei en rendement.

De ervaring leert dat een geïntegreerde aanpak van meerdere diensten, lees expertises, leidt tot het beste resultaat. We gaan graag in gesprek met jou over de diensten die relevant zijn voor de fase waarin jullie organisatie en  productportfolio zich bevinden om jullie doelstellingen te realiseren.

BlooSEM werkt volgens een strategisch marketing model om doelgroepen op de juiste manier aan te spreken in elke fase van de customer journey. Een reclameboodschap van onze klant wordt hierdoor veel relevanter en verhoogt de effectiviteit van een campagne. Dit marketing model is door Google bedacht, gebaseerd op de 4 fases van de customer journey en heet See-Think-Do-Care. Lees verder over onze strategische aanpak en See-Think-Do-Care.

 

SEA

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine Adverteren

Ultieme pull-marketing; een potentiële klant zoekt naar jouw product, precies dan staat jouw advertentie opvallend in beeld. Altijd aanwezig en pas betalen bij de klik.

App Marketing

App marketing

App Marketing

Heeft jouw bedrijf een app maar wordt deze te weinig geïnstalleerd of wil je het gebruik flink stimuleren? BlooSEM boost jouw app met App Marketing!

Google Shopping

Dienst Google Shopping

Google Shopping

Google Shopping is hét kanaal bij uitstek om je producten middels een online etalage onder de aandacht te brengen.

 

Retail Media

Retail Media

Retail Media

Consumenten zoeken steeds vaker via online retailgiganten. BlooSEM helpt jouw producten vindbaar te maken bij deze grote online retailers.

SEO

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Een toppositie in de organische zoekresultaten is ‘gratis’ en daarmee een zeer interessant alternatief voor zoekmachine adverteren. Non-branded keywords zijn onze uitdaging!

Content Marketing

content marketing

Content Marketing

Een content strategie is tegenwoordig vaak het startpunt van het door vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar je  doelgroep. BlooSEM denkt graag mee!

 

Social Advertising

Social advertising

Social Advertising

Social media hebben een ware revolutie ontketent. De relatie tussen bedrijf en consument staat volledig op zijn kop. Hoe kunnen social media als Facebook, Twitter en LinkedIn toch bijdragen aan de marketing-doelstellingen?

Display Advertising

Display advertising

Display Advertising

Display advertising heeft zich opnieuw uitgevonden. Maar zijn automated trading en real time bidding de holy grail of blijft menselijk handelen een must?

Web Analytics

Web analytics

Web Analytics

Wat heb je aan duizenden bezoekers op de website als je niet weet of zij de gewenste acties uitvoeren? Web analytics bij BlooSEM levert je hét inzicht waarmee je website en traffic kanalen optimaliseert.

 

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Dit marketing & sales instrument is zo krachtig dat een adverteerder alleen iets dient te vergoeden wanneer de consument daadwerkelijk tot conversie is overgegaan. No cure, no pay!

Email Marketing

Emailmarketing

Email Marketing

Email marketing is één van de meest beproefde online marketingkanalen. Goed te personaliseren, maar ook te automatiseren. En niet te vergeten: een zeer hoge ROI!

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Bezoekers die op een website komen en direct afhaken leveren niets op. BlooSEM brengt de pijnpunten in kaart en zoekt samen naar de oplossing om je website op weg te helpen naar meer conversie.

 

SuperBIJ

SuperBIJ

SuperBIJ

Een interim online marketeer bij jou op de werkvloer; een goed opgeleide professional die meedenkt met jouw business.

See Think Do Care Strategie

Online marketing strategie

See Think Do Care Strategie

Een ‘See, Think, Do, Care strategietraject’ bij BlooSEM helpt overzicht te creëren en hiaten te ontdekken in je huidige marketing activiteiten.

BlooCademy

BlooCademy

Online Marketing Trainingen

BlooCademy: concrete, praktijkgerichte trainingen die jou en je marketingafdeling up to date houden op het gebied van online marketing.

Daan-promovenster 

 Ook je online performance verbeteren? Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!