Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Search engine advertising is dé manier van online adverteren om leads te werven of verkopen te genereren met je website. Het zit van alle digitale mediakanalen het dichtst op de conversie; de DO fase van het STDC-model. Daarom is SEA (samen met SEO) voor vele bedrijven al jaren het fundament van de digitale marketingstrategie.

Wat is SEA

Search engine advertising is het online adverteren in zoekmachines. Een goede SEA-campagne in Google en of Microsoft Ads zorgt ervoor dat je advertentie real time vertoond wordt op het moment dat je doelgroep zoekt naar jullie product of dienst. Deze betaalde advertenties staan bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines. Vertoning van een advertentie is gratis brand-awareness. Je betaalt alleen voor een klik op je advertentie. Mooi toch!

blank
google yahoo bing

BlooSEM is in 2004 gestart als zoekmachine marketingbureau. Zoekmachine adverteren stroomt dan ook door onze aderen! Onze specialisten weten als geen ander hoe ze een website hoog in de zoekresultaten van Google krijgen. Wij bouwen solide campagnes met de innovaties die Google te bieden heeft. Door de inzet van slimme doelgroeptargeting, biedstrategieën en pakkende advertentieteksten zorgen we ervoor dat campagnes meer leads genereren en websites verkopen realiseren!

Heeft je bedrijf al een SEA-campagne en wil je laten checken hoe die er écht voor staat? Vraag dan vrijblijvend onze SEA-scan aan; een second opinion van een BlooSEM-specialist!

Meer over zoekmachine adverteren (SEA)

Patricia paarse achtergrond

“Je vindt jezelf goed, maar word je ook goed gevonden?!”
Contact Patricia!