Klantervaringen

Bij BlooSEM staan ‘klant en de klant van de klant’ centraal. Wij vinden het daarom erg belangrijk wat onze klanten en partners van ons vinden. Dit delen we natuurlijk ook graag met jou! Benieuwd wie allemaal klant is of is geweest bij BlooSEM? Neem dan een kijkje op de klantenpaginaLees alle beoordelingen op The Feedback Company.

Wil jij ook ervaren hoe het is om met BlooSEM samen te werken? Bekijk of er diensten zijn waar we jou mee kunnen helpen of neem direct contact met ons op!

Score: 9/10

Zeer goeie enthousiaste partij om je te ondersteunen en je verder te helpen op het gebied van online marketing.

Score: 9/10

Vriendelijke en ervaren medewerkers welke door hun kennis goede campagnes opzetten met de nodige onderbouwing.

Score: 8/10

Erg positieve ervaring. Inhoudelijk sterk, stellen zich enthousiast en flexibel op, wat erg past bij de fase waarin wij nu verkeren.

Score: 8/10

Goede partner in online performance. Sterke punten: Samenwerking, Betrouwbaarheid, Pragmatische aanpak.

Score: 10/10

Professionele service, vriendelijke medewerkers, altijd beschikbaar.

Score: 9/10

Professionele club, met vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, en een adequate manier van kennisoverdracht.

Score: 9/10

Denken goed mee met de klant, wij vroegen iets wat niet standaard was en dat was geen enkel probleem. Samen hebben we de opties besproken en de beste uitgezocht waar we allebei blij mee waren.

Score: 9/10

BlooSEM is een heel prettig bedrijf om mee te werken. Ze hebben veel kennis en passen dit specifiek voor jouw situatie toe.

Score: 10/10

We hebben BlooSEM ervaren als zeer deskundig en flexibel. Mede hierdoor was er een fijne samenwerking.

Score: 9/10

Een hele prettige samenwerking: BlooSEM denkt mee, is pro actief, is flexibel en heeft kennis van zaken.

Score: 10/10

De kennismaking via een LinkedIn training met BlooSEM was zeer prettig. Goede communicatie en professionele medewerksters.

Score: 8/10

Fijn contact met BlooSEM. Er straalt veel energie en enthousiasme van de medewerkers. BlooSEM luistert goed naar onze wensen en denkt mee.

Score: 9/10

Ik heb een positieve ervaring met BlooSEM. Sophie en Isabelle nemen de tijd om met me mee te denken en reageren direct! Ze geven inhoudelijk goede feedback op onze social media campagnes.

Score: 8/10

Met BlooSEM heb ik een hele prettige ervaring gehad. Het is een bedrijf met de juiste kennis en zetten zich volledig in voor het merk/product. Hele goede voorbereiding altijd, goede onderbouwing bij keuzes en resultaten. Goede persoonlijke communicatie.

Score: 8/10

Fijn en enthousiast contact, staan flexibel voor je klaar, professioneel.

Score: 9/10

Wij ervaren BlooSEM als een betrokken en gedreven niveau. Altijd opzoek om het maximale resultaat te realiseren voor haar adverteerders.

Score: 8/10

BlooSEM is een professioneel online marketingbureau dat responsief is en proactief zaken oppakt.

Score: 10/10

Wij werken sinds 4 jaar met BlooSEM. BlooSEM denkt enthousiast mee met onze projecten en verrast ons met nieuwe mogelijkheden. Sterke punten: Kennisniveau, enthousiasme, klantvriendelijkheid

Score: 10/10

BlooSEM is een zeer professioneel bedrijf met uiterst bekwame en prettige mensen om mee samen te werken!

Score: 8/10

Leuk en gezellig informeel bedrijf met veel kennis. Veel kennis op online advertenties en analyses. Reageren en helpen snel.

Score 9/10

Fijne samenwerking, ze luisteren goed, verdiepen zich goed in onze business en voelde me erg begrepen in onze problematiek en doelen. Ze kunnen heel makkelijk schakelen op het kennisniveau van de medewerkers met wie ze te maken hebben en leggen duidelijk uit hoe alles werkt.

Score 9/10

Ik heb BlooSEM als positief ervaren. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.

Score: 10/10

Wij werken samen met BlooSEM op meerdere vlakken, zowel adwords & op projectbasis CRO en SEO. Dit is altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Sterke punten: Professioneel , communicatie, deskundig en behulpzaam.

Score: 10/10

Positieve ervaring. Veel ervaring en een totaalaanpak en lange termijn visie voor SEO.

Score: 10/10

SUPER goed! BlooSEM is een echte partner. Denken mee, leven zich in en gaan op zoek naar de beste oplossingen.

Score: 10/10

Ze reageren snel en geven deskundig advies en zijn proactief!

Score: 10/10

Als partner van BlooSEM hebben wij intensief contact voor het ontwikkelen en verbeteren van een website en webshop. BlooSEM zorgt voor goede communicatie en een duidelijke structuur. Er wordt altijd voor de volle 100% gegaan, om het product zo optimaal mogelijk in te richten.

Score: 10/10

Wij verzorgen de copywriting van SEO-trajecten en werken hiervoor samen met BlooSEM. BlooSEM werkt heel grondig en heeft veel verstand van zaken. Ze hebben al veel organisaties online echt goed op de kaart gezet en gezorgd dat klanten veel business uit online krijgen . De kwaliteit van SEO-bureaus loopt zeer sterk uiteen. BlooSEM is één van de absolute toppers.

Score: 10/10

Mooi bedrijf met veel kennis op het gebied van online marketing. Reageren snel op vragen en denken actief mee met de klant. Ze reageren snel.

Score: 8/10

Bannerflash.nl werkt prima samen met BlooSEM. We ontvangen leuke opdrachten waarbij altijd op een professioneel niveau wordt samengewerkt om tot kwalitatieve banners te komen. Het sterke punt is dat de opdrachten altijd soepel verlopen, vanaf het eerste concept tot en met de levering en betaling. Er wordt snel geschakeld zodat het ons lukt om banners met hele korte deadlines te leveren.

Score: 8/10

Wij ervaren BlooSEM als een betrokken en gedreven niveau. Altijd op zoek om het maximale resultaat te realiseren voor haar adverteerders.

Score: 10/10

Vanaf het begin in 2003 een prettige samenwerking. Ondanks veel wisselende contactpersonen altijd kundige en sympathieke mensen om mee samen te werken! BlooSEM heeft een eigen originele stijl. Zij bedrijven marketing op een creatieve manier en zijn altijd duidelijk in het we ze willen.

 Daan-promovenster

Ook je online performance verbeteren? Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!