Klantervaringen

Bij BlooSEM staan ‘klant en de klant van de klant’ centraal. Wij vinden het daarom erg belangrijk wat onze klanten en partners van ons vinden. Dit delen we natuurlijk ook graag met jou! Benieuwd wie allemaal klant is of is geweest bij BlooSEM? Neem dan een kijkje op de klantenpaginaLees alle beoordelingen op The Feedback Company.

Wil jij ook ervaren hoe het is om met BlooSEM samen te werken? Bekijk of er diensten zijn waar we jou mee kunnen helpen of neem direct contact met ons op!

Score: 9/10

Zeer goeie enthousiaste partij om je te ondersteunen en je verder te helpen op het gebied van online marketing.

Wierd BeelenSimyo

Score: 9/10

Vriendelijke en ervaren medewerkers welke door hun kennis goede campagnes opzetten met de nodige onderbouwing.

Tom HagemansRoadguard

Score: 8/10

Erg positieve ervaring. Inhoudelijk sterk, stellen zich enthousiast en flexibel op, wat erg past bij de fase waarin wij nu verkeren.

Bart van den BergKPN

Score: 8/10

Goede partner in online performance. Sterke punten: Samenwerking, Betrouwbaarheid, Pragmatische aanpak.

Brenda ReendersOrdina

Score: 8/10

Bloosem is een professioneel online marketingbureau dat responsief is en proactief zaken oppakt.

AVB Vertalingen

Score: 10/10

Wij werken sinds 4 jaar met BlooSEM. BlooSEM denkt enthousiast mee met onze projecten en verrast ons met nieuwe mogelijkheden. Sterke punten: Kennisniveau, enthousiasme, klantvriendelijkheid

Karin de HaasDisney On Ice, Monster Jam, Marvel Universe Live

Score: 8/10

Fijn en enthousiast contact, staan flexibel voor je klaar, professioneel

Fanbased

Score: 9/10

Wij ervaren BlooSEM als een betrokken en gedreven niveau. Altijd opzoek om het maximale resultaat te realiseren voor haar adverteerders.

Ortel Mobile

Score: 10/10

BlooSEM is een zeer professioneel bedrijf met uiterst bekwame en prettige mensen om mee samen te werken!

Re-Age Health Supplements B.V.

Score: 8/10

Leuk en gezellig informeel bedrijf met veel kennis. Veel kennis op online advertenties en analyses. Reageren en helpen snel.

Anne VerhaagenBo Medical Technologies

Score: 10/10

Wij werken samen met Bloosem op meerdere vlakken, zowel adwords & op projectbasis CRO en SEO. Dit is altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Sterke punten: Professioneel , communicatie, deskundig en behulpzaam.

Demis BrilZelfstandigen Bouw

Score: 10/10

Positieve ervaring. Veel ervaring en een totaalaanpak en lange termijn visie voor SEO.

Hairplus medical care

Score: 10/10

SUPER goed! Bloosem is een echte partner. Denken mee, leven zich in en gaan op zoek naar de beste oplossingen.

Jaap van MeerveldStudentaanhuis

Score: 10/10

Ze reageren snel en geven deskundig advies en zijn proactief!

Deelen Makelaars

Score: 10/10

Als partner van Bloosem hebben wij intensief contact voor het ontwikkelen en verbeteren van een website en webshop. Bloosem zorgt voor goede communicatie en een duidelijke structuur. Er wordt altijd voor de volle 100% gegaan, om het product zo optimaal mogelijk in te richten.

Zoso website strategieënZelfstandigen Bouw

Score: 10/10

Wij verzorgen de copywriting van SEO-trajecten en werken hiervoor samen met Bloosem. Bloosem werkt heel grondig en heeft veel verstand van zaken. Ze hebben al veel organisaties online echt goed op de kaart gezet en gezorgd dat klanten veel business uit online krijgen . De kwaliteit van SEO-bureaus loopt zeer sterk uiteen. Bloosem is één van de absolute toppers.

De Huurwoordenaar

Score: 10/10

Mooi bedrijf met veel kennis op het gebied van online marketing. Reageren snel op vragen en denken actief mee met de klant. Ze reageren snel.

Online Doen

Score: 8/10

Bannerflash.nl werkt prima samen met BlooSEM. We ontvangen leuke opdrachten waarbij altijd op een professioneel niveau wordt samengewerkt om tot kwalitatieve banners te komen. Het sterke punt is dat de opdrachten altijd soepel verlopen, vanaf het eerste concept tot en met de levering en betaling. Er wordt snel geschakeld zodat het ons lukt om banners met hele korte deadlines te leveren.

Foleor MultimediaBannerflash.nl

Score: 8/10

Wij ervaren BlooSEM als een betrokken en gedreven niveau. Altijd opzoek om het maximale resultaat te realiseren voor haar adverteerders.

Awin

Score: 10/10

Vanaf het begin in 2003 een prettige samenwerking. Ondanks veel wisselende contactpersonen altijd kundige en sympathieke mensen om mee samen te werken! BlooSEM heeft een eigen originele stijl. Zij bedrijven marketing op een creatieve manier en zijn altijd duidelijk in het we ze willen.

Space3

 Eva-promovenster

Ook je online performance verbeteren? Maak kennis met BlooSEM, contact Eva!