Events

Recente evenementen

Hieronder vind je de evenementen die BlooSEM in het verleden georganiseerd heeft. Als eerste op de hoogte over nieuwe kennisevents? Meld je dan aan voor de BlooBuzzz!

BlooSEM kennisevent

BlooSEM kennisevent: overleven in de digitale wereld

Het BlooSEM kennisevent was ook dit keer weer een succes! Waar ons vorige BlooSEM kennisevent zonovergoten was, komt dit keer de regen met bakken uit de hemel. Maar dit mag de pret niet drukken; onze bezoekers hebben rekening gehouden met de files en iedereen is ruim op tijd binnen. De nieuwste trends & ontwikkelingen van o.a. Google Ads, LinkedIn, SEO en content marketing zijn tijdens het event aan bod gekomen.
BlooSEM event - Otto presenteert

Online marketing kennisevent: trends en kansen in de digitale wereld

Vandaag is de grote dag, de dag van ons online marketing kennisevent. Hier hebben we echt als Team naar toe geleefd. In de afgelopen 2 maanden hebben we de belangrijkste trends, ontwikkelingen en kansen op online marketing gebied in kaart gebracht. Vanmiddag gaan we die presenteren aan een grote groep relaties. Wij zijn er helemaal klaar voor!
Full Funnel Marketing UA

Hoe zet je het See-Think-Do-Care model effectief in voor jouw bedrijf?

Dinsdag 14 november organiseerde BlooSEM voor de tweede keer een kennisevent met Google. Op de 21e etage van de Viñoly toren in Amsterdam – het hoofdkantoor van Google – verzamelden zich zo’n 35 geïnteresseerden in ‘Full Funnel Marketing’. Google’s marketingmodel See-Think-Do-Care werd aan de hand van twee klantcases behandeld. Voor elke fase werd uitgelegd hoe de verschillende marketinginstrumenten van Google worden toegepast.

Video

Bekijk hier de aftermovies van onze events.

Op de hoogte blijven van komende events?

Wil je ook eens naar een kennisevent van BlooSEM? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van aankomende evenementen!