LinkedIn Advertising

Ook jouw doelgroep is op LinkedIn te bereiken. Waar kunnen we jullie mee helpen?

B2B leadgeneratie

LinkedIn Advertising biedt unieke targeting mogelijkheden en is een interessant kanaal voor (B2B) leadgeneratie. Zoek je buyers uit een bepaalde branche? Of CEO’s van grote bedrijven? Wat je doelgroep ook is, op LinkedIn is er een manier om ze te targeten. Dit kan onder andere middels functietitel, branche, bedrijfsgrootte en regio, maar ook door het uploaden van bedrijfslijsten die tot jouw doelgroep behoren.

Employer Branding

Hebben jullie moeilijk invulbare vacatures? LinkedIn is in deze krappe arbeidsmarkt een mooi kanaal om je bedrijf te profileren voor toekomstige werknemers. Dit wordt ook wel Employer Branding genoemd. Jullie weten alles over het bedrijf, wij weten hoe we jullie online als toffe werkgever op de kaart kunnen zetten. De vacatures zelf kunnen we middels LinkedIn-campagnes uitzetten bij jouw doelgroep.

Promotie voor events

Bieden jullie een training of cursus aan? Of organiseer je een kennisevent? LinkedIn Advertising is zeer geschikt voor de promotie daarvan. Mogelijke cursisten bereiken we door bijvoorbeeld op interesses, vaardigheden of lidmaatschap van relevante groepen te targeten. Met het dalende organische bereik kan je eventpost wel een boost gebruiken!