fbpx

Amrop

Screenshot Amrop

Professionele service, vriendelijke medewerkers, altijd beschikbaar. Goede rapportages en snelle opvolging.

Roland Theuws

Amrop

Amrop is een toonaangevend search executive bureau. Amrop in Nederland staat voor bijna 40 jaar ervaring, kennis van de markt en goede relaties met zowel klanten als kandidaten in allerlei branches. Met een zorgvuldig opgebouwd netwerk plaatsen zij zo’n 100 personen op jaarbasis, zowel nationaal als internationaal op het hoogste niveau.

De website van Amrop is momenteel onderhevig aan veranderingen. De huidige website is volledig in het Engels geschreven en samen met AVB (een klant van BlooSEM) wordt de website naar het Nederlands vertaald. De website is tweezijdig. Enerzijds wordt het mogelijk gemaakt om kandidaten te werven. Anderzijds is het een BTB website, waarin (grote) partijen contact op kunnen nemen, wanneer zijn een request for search executives hebben. Beide aanvragen gaan via contactformulieren. Voor de betaalde online marketing activiteiten ligt de focus echter op BTB.

De markt waarin Amrop zich begeeft, is zeer competitief. De SEA activiteiten voor Amrop bestaan daarom uit het verkrijgen een hoge positie binnen de Google zoekresultaten, het verkrijgen van meer traffic naar de website en het binnenhalen van leads. Door de inzet van specifieke SEA campagnes bereikt BlooSEM het maximale resultaat.

Aangezien LinkedIn het platform bij uitstek is voor BTB activiteiten, wordt er in de komende maanden een pilot gedraaid, waarbij de nieuwste features van LinkedIn (zoals account targeting) worden toegepast.

  • Positie 1-2 voor relevante zoektermen in Google Adwords
  • Sterke stijging overall website verkeer gedurende campagne periode
  • SEA verkeer zorgt binnen 2 maanden voor kwalitatief bezoek
blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!