fbpx
De Bijenstichting

De Bijenstichting

website_bijenstichting
Jaap Molenaar
Directeur & Bestuurder

De Bijenstichting

Al sinds 2010 zet de Bijenstichting zich in voor bijen en helpt ze te beschermen tegen uitsterven. De Bijenstichting biedt een online platform waar alle informatie m.b.t. bijen en hun bescherming te vinden is. Daarnaast is er een leuke webshop waar je van alles vindt voor een bijvriendelijke tuin en originele bijencadeautjes. En er is een heus bijeneducatiecentrum, in Vorden. Ga er eens op bezoek!

Natuurlijk spreekt deze missie BlooSEM aan, en zijn wij sinds 2018 vanuit MVO perspectief en geheel kostenloos, onze marketing services in gaan zetten voor De Bijenstichting!

De Bijenstichting is gevestigd in Vorden, heeft de ANBI-status en een Raad van Toezicht.

BlooSEM is een samenwerking aangegaan met de Bijenstichting sinds de zomer van 2018. Onze ‘BlooSEM BIJen’ zetten zich kosteloos in om dit goede maatschappelijke doel online op de kaart te zetten. Dit doen we onder andere in de vorm van website advies, contentcreatie en distributie, betere vindbaarheid in zoekmachines, meer sitebezoek en meer conversie in de webshop. Ook dankzij Google Ad Grants kunnen we voor de Bijenstichitng duurzaam Google Ads campagnes voeren die goede resultaten boeken en bijdragen aan de missie.

  • Toename online vindbaarheid & naamsbekendheid
  • Nieuwe website
  • Volledig ingericht Google Analytics account
  • Google Tagmanager implementatie
  • Stijgende toename in websitebezoek
  • Meer softe en harde conversies in website en webshop

Persbericht

Lees hier ons persbericht over de samenwerking met de Bijenstichting (maart 2019).

blank

Ook op zoek naar een partner op het gebied van digital marketing? Contact Daan!