Hay Group

Hay Group is een wereldwijd organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het concretiseren van HR-strategieën. Zij brengt de vaardigheden van medewerkers in lijn met de bedrijfsstrategie, ontwikkelt daartoe talent en zorgt dat mensen effectiever werken.

Diensten

Samenwerking

Over effectief (samen)werken en ontwikkeling van talent gesproken: BlooSEM deelt met haar klanten graag de kennis die zij in huis heeft. Medewerkers van Hay Group hebben wij getraind in SEO technieken en tactieken zoals zoekwoordanalyses, juiste invulling van META-tags en het schrijven van zoekmachinevriendelijke content. Ook is Hay Group geleerd hoe de data te analyseren uit het door ons geïmplementeerde Google Analytics pakket.

Resultaten

Om de primaire doelgroep van Hay Group, beslissers op HR gebied in midden- en grootbedrijf, te vinden en te binden hebben wij slimme SEA en display campagnes gevoerd. Vooral de contextual advertising campagne (op sites als nuzakelijk, bloomberg en hrnetwerk) leverde maandelijks kwalitatieve leads op voor een acceptabele prijs. Ook deze campagnes zijn na 3 jaar samenwerking overgedragen zodat Hay Group deze in eigen beheer kon voortzetten. Effectief!