Hoffmann BV

Hoffmann is de autoriteit in Nederland op het gebied van fraudepreventie en bedrijfsrecherche; Vertrouwen is goed, Hoffmann is beter.

Samenwerking

Nog met de oprichter eigenaar Gerd Hoffmann aan het roer heeft Hoffmann BV haar vertrouwen omtrent online marketing aan BlooSEM uitbesteed. Een veiliger keurmerk konden wij ons niet wensen.

Middels onze professionele inzet van het ultieme online performance instrument SEA (zowel Google als Bing Ads) hebben wij jarenlang bijgedragen aan het genereren van leads. Dit waren veelal organisaties die op zoek waren naar een veiligere bedrijfscultuur, bestrijding van frauduleus ziekteverzuim en de laatste jaren zagen we een toenemende belangstelling voor bestrijding van cybercrime.

Ook het slim benutten van diverse vormen van display advertising, in bijzonder contextual advertising op grote bekende nieuwssites, heeft positief bijgedragen aan de online doelstellingen van Hoffmann. Alles is bovendien inzichtelijk en meetbaar gemaakt middels een Google Analytics configuratie op maat. BlooSEM heeft het vertrouwen van Hoffmann nooit beschaamd.

Resultaten

Vertrouwelijk