fbpx
Kwaliteitsvakman

Kwaliteitsvakman

Kwaliteitsvakman-screenshot

“Wij werken samen met BlooSEM op meerdere vlakken, zowel voor Adwords & op projectbasis voor CRO en SEO. Dit is altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik vind BlooSEM professioneel, communicatief vaardig, deskundig en behulpzaam.”

Demis Bril
Online Marketeer

Kwaliteitsvakman

Kwaliteitsvakman.nl is een initiatief van Zelfstandigen Bouw. Het platform brengt vraag naar vakmannen en aanbod van klussen bij elkaar. Kwaliteitsvakman.nl positioneert zich als dé klusmarktplaats van Nederland met een focus op kwaliteit door het bieden van vakwerk, zekerheid en garantie. Met vakmannen met het Keurmerk Kwaliteitsvakman!

Het blijkt een succesformule! Mede door de samenwerking met BlooSEM weet Kwaliteitsvakman.nl zowel vakmannen als klusaanbieders in heel Nederland aan zich te binden. In het bijzonder de creatieve, gevarieerde SEA campagnes in Google.nl en het Google Search Partner netwerk zorgen voor een gezonde, dagelijkse toestroom van bezoekers. Deze zoekers worden zowel door veelgezochte generieke zoektermen zoals ‘klus aanbieden’ en long tail zoektermen zoals ‘schilder gezocht in Hilversum’ overtuigd om voor de services van Kwaliteitsvakman.nl te kiezen.

Dagelijks worden er klussen geplaatst, vakmannen benaderd en melden er zich nieuwe vakmannen aan voor een CPO die elke maand de hoge verwachtingen overtreft.
De nauwe samenwerking met BlooSEM heeft Kwaliteitsvakman.nl haar bereik en slagkracht in korte tijd sterk doen vergroten. En ondanks toenemende concurrentie blijft het platform groeien!

Meer vergelijkbare klantcases

blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!