“Wij werken sinds 4 jaar met BlooSEM. BlooSEM denkt enthousiast mee met onze projecten en verrast ons met nieuwe mogelijkheden.”

Karin de Haas
Project Manager Communicatie

Marvel Universe LIVE!

Op 11, 12 & 13 november 2016 verzamelden alle superhelden zich in Ahoy Rotterdam. Superhelden zoals Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor en Black Widow nemen het in de show op tegen Loki en Marvels schurken in een arena show vol actie voor de hele familie. In de show zitten geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht. Super vet!

Samenwerking

Met onze partner DeHaasProjecten ontwikkelen wij de strategie van Marvel Universe LIVE!: DeHaasProjecten ontwikkelt de offline marketing en communicatie en BlooSEM de online strategie en uitvoering. Samen streven we een tweeledig doel na: brand awareness en ticketverkoop voor de verschillende middag- en avondshows.

Voor Marvel Universe LIVE! worden verschillende manieren van online adverteren succesvol ingezet; Display & Facebook advertising om awareness en naamsbekendheid te realiseren. Emailmarketing en Search campagnes in Adwords en Bing om de ticketverkoop te stimuleren. Ook wordt er specifiek ge(re)target op de doelgroep families met kinderen tussen de 4-12 jaar.
Grote uitdaging bij Marvel Universe LIVE is de optimalisatie van de website marveluniverselive.com. De vele afbeeldingen en filmpjes beïnvloeden de laadtijd van de website. Gedegen usability adviezen hebben laadtijd en paginasnelheid enorm verbeterd. Zelfs bij Feld Entertainment USA is onze BlooSEM Usability Expert nu een bekendheid!

BlooSEM werkt met DeHaas ook samen voor andere events zoals Disney On Ice en Monster Jam.

Resultaten

  • Groei online merkbekendheid
  • Verbeterde gebruiksvriendelijkheid en laadtijd website
  • Stabiele CPO ondanks veel concurrentie van andere ticketpartijen
  • Vruchtbare en plezierige samenwerking met alle betrokken partijen!