“Goed bedrijf, leuk team met goede expertise op gebied van marketing online wat voor mij belangrijk is. Bovendien duidelijk zichtbaar voor de klant gestructureerde aanpak en zoveel mogelijk op basis van feiten.”

Dennis Neyndorff
Oprichter Mihatra

Mihatra

Mihatra (Minder Hard Trappen!) is een 100% e-bike specialist. Haar missie is de beste elektrische fiets op de markt te brengen voor het middensegment. Mihatra concentreert zich met name op de accu van e-bikes: Mihatra batterijen leveren krachtige prestaties, gaan zeer lang mee en zijn milieuvriendelijk. Een echte e-bike specialist van Hollandse bodem!

Diensten

www.mihatra.nl
www.mihatra.es

Klant sinds 2015

Samenwerking

Sinds 2015 neemt BlooSEM Mihatra alles uit handen op het gebied van online marketing. Gezamenlijk is een online marketing strategie bedacht. De eerste aanzet was het ontwikkelen van een compleet nieuwe website. BlooSEM voerde het projectmanagement, coördineerde tussen webbouwer (Zoso), webdesign (Space3), tekstschrijver (Huurwoordenaar) en klant Mihatra. Daarnaast is specifieke kennis ingebracht ten behoeve van de zoekmachinevriendelijkheid (SEO), gebruiksvriendelijkheid (usability) en conversie optimalisatie (CRO). Uiteraard zijn Google Analytics en Tag Manager geïmplementeerd.

Email marketing is opgestart, waarbij een partnership met Copernica is aangegaan. Er is een email template ontwikkeld voor nieuwsbrieven en voor het geautomatiseerde proces van proefrit aanvragen (marketing automation)!

BlooSEM beheert voor Mihatra de Google Adwords en Display campagne in Spanje. Dankzij deze campagne is de naamsbekendheid in Spanje gegroeid en komt er een groeiend aantal proefrit aanvragen en verkopen binnen bij de Mihatra dealers.

Resultaten

  • Zoekmachine- en gebruiksvriendelijke website
  • Sterke groei in naamsbekendheid in Benelux en Spanje
  • Sterke groei in brochure downloads en gebruik dealerlocator
  • Marketingprocessen geautomatiseerd c.q. geoptimaliseerd
  • Verrijking (email) database
  • Succesvolle Google Adwords campagne in Spanje
  • Mihatra superblij dankzij een SuperBIJ!