fbpx

Ordina

ordina-2017-nieuw

Ordina heeft al jaren een betrouwbare en vakkundige partner aan BlooSEM. BlooSEM is proactief, kritisch en oplossingsgericht: zo komen we echt verder!

Brenda Reenders
Specialist Arbeidsmarktcommunicatie
blank

Ordina

Met ruim 2.900 medewerkers zet het beursgenoteerde Ordina zich dagelijks in om bedrijfsprocessen en ICT toekomstbestendig te maken. Het doel is om samen met de klant duurzame innovatie tot stand te brengen en daarbij de menselijke maat te bewaken. De vertaalslag van business naar ICT staat daarbij centraal. In 2016 heeft Ordina voor het vierde jaar op rij het keurmerk ‘Top Employer ICT’ ontvangen van het Top Employers Institute. Deze certificering wordt gegeven aan organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

www.ordina.nl
www.ordina.com
www.werkenbijordina.nl

Klant 2007 – 2019

BlooSEM verzorgt voor de corporate en recruitment tak van Ordina een diversiteit aan online marketingactiviteiten. Op gebied van SEO en SEA zijn wij strategisch en operationeel partner. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat wij campagnes optimaliseren aan de hand van overeengekomen doelstellingen. Daarnaast geven wij advies over hoe de vindbaarheid van Ordina te verhogen. Om dit in goede banen te leiden, hebben we alle genoemde websites en kanalen via een centraal ‘ecosysteem’ in Google Analytics meetbaar gemaakt.

  • Groei online vindbaarheid
  • Groei online merkbekendheid
  • Succesvolle lancering nieuwe websites
  • Realisatie geautomatiseerde, actionable rapportages
  • Verhogen aantal event aanmeldingen (+300%)
  • Verhogen aantal contactaanvragen (+400%)
  • Verhogen aantal online sollicitaties (+400%)
blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!