fbpx

Ortel

ortel-2017

Ik werk al jaren samen met BlooSEM vanuit verschillende bedrijven en branches. De samenwerking is altijd positief en meedenkend, en met een grote mate van flexibiliteit. Het is een BIJzondere groep mensen die zeer betrokken zijn en hard werken.

Gerry van der Laan
Country Manager Ortel Mobile

Ortel

Ortel (onderdeel van KPN) is de prepaid provider voor voordelig bellen naar binnen- en buitenland. Ortel levert gratis simkaarten aan voornamelijk allochtone doelgroepen, die hiermee goedkoop kunnen bellen naar het buitenland.

BlooSEM helpt Ortel met de complete transitie van een off- naar een online georiënteerd bedrijf. Als interim consultants bepalen wij samen met Ortel de business strategie. Tevens voeren wij met de hierboven genoemde online performance marketing diensten de strategie uit.

Ortel geeft BlooSEM alle ruimte out-of-the-box te denken. Niet belemmerd door de Turkse of Poolse taal. Zelfs nieuwe proposities worden met succes technisch doorvertaald. Geen sinecure als je bekend bent in de telecom. BlooSEM is tevens verantwoordelijk voor de nieuwe mobile responsive website. De BlooSEM consultants vinden het heerlijk om een keer volledig in de driversseat te zitten.

De fysieke verkooppunten van Ortel zijn inmiddels uit het straatbeeld verdwenen. Alles gaat nu via ortel.nl. Dat maakt Ortel de eerste echte online telecomspeler in deze niche markt.

  • Geslaagde organisatie transitie van off- naar online
  • Dalende trend in conversie% van 2013 omgebogen in stijgende trend in 2014
  • +700% stijging in aantal conversies t.o.v. zelfde periode vorig jaar en zelfde budget
  • Voortdurend dalende CPO
  • Conversie op mobile channel van 1,81% 2013 naar 8,51% in 2014
  • Ortel superblij dankzij een SuperBIJ!
blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!