fbpx
Re-Age Health Supplements

Re-Age Health Supplements

Re-Age-supplements-screenshot

“BlooSEM is een zeer professioneel bedrijf met uiterst bekwame en prettige mensen om mee samen te werken!”

Re-Age Health Supplements BV

Re-Age Health Supplements

Re-Age helpt mensen met slaapstoornissen, hormonale disbalans of stress en heeft als doel het verjongen van het verouderingsproces. Een behandeling is altijd op maat gericht van de individuele cliënt. Vaak draagt het gebruik van voedingssupplementen positief bij aan het individuele gezondheidsresultaat. Om een breder publiek hiervan te laten profiteren heeft Re-Age een unieke productlijn supplementen ontwikkeld. In de Re-Age lijn zitten momenteel zo’n tien samenstellingen van actieve ingrediënten, die elk op hun beurt een onderdeel aanpakken van het verouderingsproces en een persoon langer fit houden.

Sinds 2015 neemt BlooSEM Re-Age alles uit handen op het gebied van online marketing. Gezamenlijk is een online marketingstrategie bedacht. De eerste aanzet was het ontwikkelen van een compleet nieuwe webshop. BlooSEM voerde het projectmanagement, coördineerde tussen webbouw & design (Comercia), tekstschrijver (Vigor&Zest), fulfillment (S&H) en klant Re-Age. Daarnaast is specifieke kennis ingebracht ten behoeve van de zoekmachinevriendelijkheid (SEO), gebruiksvriendelijkheid (usability) en conversie optimalisatie (CRO). Uiteraard zijn Google Analytics E-Commerce en Tag Manager geïmplementeerd. Emailmarketing is ook opgestart, waarbij een partnership met Copernica is aangegaan. Er is een e-mail template ontwikkeld voor nieuwsbrieven en voor het Re-Age partnerprogramma.

Voor Re-Age webshop beheert BlooSEM de SEA en Shopping campagnes. Doel is zoveel mogelijk aankopen te realiseren voor zo laag mogelijke kosten. Ook hier is een gezonde groei ingezet. Voor de webshop zijn diverse online campagnes actief, zo loopt er ook een Display campagne. Het doel hiervan is het vergroten van de naamsbekendheid onder relevante doelgroepen. In 2019 is marketplace bol.com toegevoegd aan de marketingmix. Anno 2022 wordt ook hier een substantiële omzet gemaakt.

  • Zoekmachinevriendelijke website
  • Marketingprocessen geautomatiseerd c.q. geoptimaliseerd
  • Gezonde groei in traffic naar de site vanuit diverse kanalen en campagnes
  • Stijgend conversie %, groeiend aantal verkopen in de webshop
  • Re-Age superblij dankzij een SuperBIJ!
blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!