fbpx
Schneider Electric

Schneider Electric

Schneider Electric
Bert Poort
Business Development Manager

Schneider Electric

Schneider Electric is wereldwijd specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen. Zij biedt toonaangevende technologieën, software en lifecycle services voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Met deze oplossingen helpt zij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De missie van SE is de digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie en iedereen in staat te stellen om het meeste te halen uit onze energie en middelen, en vooruitgang en duurzaamheid voor iedereen bereikbaar te maken.

SE noemt dit “Life is On”.

Schneider Electric

Klant sinds 2019

BlooSEM helpt Schneider Electric bij het realiseren van haar missie door online de naamsbekendheid te vergroten en leads te genereren. De diverse sustainable oplossingen van SE worden gebruikt door specifieke sectoren en daarom gebruiken we in de campagnes nauwgezette targeting, zodat we kwalitatief verkeer naar de website leiden. Om realtime inzicht te hebben in de resultaten hebben wij een Google Datastudio dashboard ontworpen met de belangrijkste kpi’s. Daarnaast geven wij advies over de landingspagina’s van de diverse campagnes, zodat de informatie op de website goed aansluit bij de campagnes.

  • Toename online vindbaarheid & naamsbekendheid
  • Toename in downloads van whitepapers
  • Sterke stijging deelnemers webinars
  • Inzicht in de resultaten van de campagnes
  • Verhoogde usability van de website
blank

Ook op zoek naar een partner op het gebied van digital marketing? Contact Daan!