Skinnocence

Skinnocence is de kliniek van dokter Aleida Dijkstra en is gevestigd in Blaricum. Dr Dijkstra voert verschillende behandelingen uit in haar specialisme cosmetische dermatologie. Voorbeelden zijn behandelingen omtrent huidveroudering, rimpels en overmatig zweten en het injecteren van fillers (injectables). In de Skinnocence kliniek zijn al vele cliënten naar tevredenheid behandeld door de professionele en ervaren dr. Dijkstra.

Diensten

www.aleidadijkstra.nl

Klant sinds 2015

Samenwerking

Op de website van de kliniek, aleidadijkstra.nl, kan er naast informatie over de verschillende behandelingen een afspraak gemaakt worden door het contactformulier in te vullen. Een andere interactie die op de website gestimuleerd wordt is bellen. Een prominent vermeld telefoonnummer komt tegemoet aan de voor deze branche kenmerkende behoefte aan menselijk contact. De verschillende conversievormen worden door BlooSEM ‘in goede conditie gehouden’.

Het belangrijkste doel dat BlooSEM voor Skinnocence online nastreeft is het aantrekken van relevant bezoek naar de website, om vervolgens bezoekers te informeren en contact op te laten nemen met de kliniek. Door het inzetten van zeer specifieke SEA campagnes omtrent het verhelpen van problemen waar Skinnocence uitkomst in biedt, in combinatie met een nauwkeurige regionale aanpak, weet BlooSEM met een gelimiteerd budget kwalitatieve leads te genereren.

Resultaten

  • Verhoogde relevantie SEA verkeer
  • Verhoging aantal en kwaliteit leads
  • Lagere kosten per lead
  • Gebruiksvriendelijkere website