fbpx

SnappCar

SnappCar

“De samenwerking met BlooSEM is open, kritisch en doelgericht. Uit onze dialoog komen de beste resultaten.”

SnappCar

SnappCar is een peer-to-peer carsharing platform en een ware exponent van de almaar groeiende deeleconomie. Sinds eind 2011 zet deze gamechanger de gevestigde huurmarkt voor auto’s op zijn kop door particuliere huurders en verhuurders van auto’s op slimme wijze online bij elkaar te brengen.

www.snappcar.nl

Klant 2012 – 2016

Op oudejaarsdag 2012 klopte SnappCar bij BlooSEM aan en sindsdien werken wij samen in de hoogste versnelling aan de uitvoering van de online marketing strategie. Met creatieve en budgetvriendelijke inzet van de modernste online marketing instrumenten zorgen wij voor een gezonde groei van vraag naar en aanbod van auto’s. Inmiddels delen in Nederland ruim 40.000 mensen zo’n 7.000 auto’s met elkaar. We helpen SnappCar bij het opschalen en uitbouwen van haar platform en community, ook in het buitenland. Denemarken bijvoorbeeld rijdt als een trein, euhh snappcar.

BlooSEM zoekt voor SnappCar voortdurend naar nieuwe manieren en online kanalen om de doelgroep te vinden en te binden. En met succes. Steeds meer mensen zien in dat deze peer-to-peer revolutie economisch, duurzaam en sociaal is. Ook de vele vak- en ondernemingsprijzen bewijzen dat Snappcar op de goede snelweg is!

  • Internationale, meertalige SEA campagnes
  • Groei sitetraffic over alle online kanalen +300%
  • Groei van aantal huurtransacties +500%
  • Nog steeds toenemende groei van zowel aantal huurders als verhuurders
blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!