“De betrokkenheid en het kennisniveau van de online specialisten bij BlooSEM heeft Squla naar een hoger level getild en levert ons steeds weer succesvolle resultaten op.”

Squla

Squla is het grootste en meest complete online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8 van de basisschool. Squla is ontwikkeld door onderwijsspecialisten, speciaal voor thuis als waardevolle aanvulling op het lesaanbod, en kan ook in de klas gespeeld worden.

Diensten

Samenwerking

Squla is een jong bedrijf, een ware start-up. Toch weten inmiddels veel ouders en basisscholen hun weg naar Squla te vinden. De bekendheid van TV wordt online optimaal benut in kanalen als Google, Bing, LinkedIn en Facebook. BlooSEM zorgt dat Squla het hele jaar door online goed gevonden wordt. On top off structurele campagnes voeren wij actiematige campagnes in het ‘school-hoogseizoen’. Denk aan campagnes rondom de Cito toetsweken van groep 8 in februari en maart en de Back-to-School weken in augustus en september.

BlooSEM is Squla dankbaar dat in de samenwerking ruimte is om te experimenteren met nieuwe vormen van online marketing. Meest recent is Gmail Sponsored Promotions getest, en met succes. Campagnes die minder arbeids- en kennisintensief zijn worden soms overgedragen aan Squla. Ook ondersteunt en adviseert BlooSEM in Web Analytics en hebben we verschillende landingspagina’s ontwikkeld die goed aansluiten op de zoektocht van de consument. Al deze activiteiten zorgen ervoor dat het aantal Squla lidmaatschappen explosief blijft groeien!

Resultaten

  • Groei online vindbaarheid
  • Groei online merkbekendheid
  • Sterke groei lidmaatschappen
  • Sterk dalende kosten per nieuw lidmaatschap