fbpx

Twinfield

Twinfield BlooSEM

Twinfield

Twinfield Boekhouden helpt het dagelijkse werk van accountantskantoren, MKB-bedrijven en non-profit organisaties gemakkelijker te maken. Met een slim en uitgebreid online boekhoudpakket én veel persoonlijke ondersteuning. Twinfield is brancheonafhankelijk, en in het bijzonder slim voor webshops, agro- en zorgorganisaties. De software geeft beter inzicht in je bedrijfsvoering.

Twinfield is gevestigd in Hoevelaken en is onderdeel van het aan de Amsterdamse beurs genoteerde concern Wolters Kluwer; “a leading global provider of information, software, and services for professionals”.

Twinfield Boekhouden     Twinfield Samenwerken     Alure Online Practice Management 

Klant 2021 – heden

Hulpvraag aan BlooSEM: genereer kwalitatieve businessleads, verhoog kennis en kunde niveau van marketingafdeling.

Samen met de marketing communicatie afdeling van Twinfield verzorgt BlooSEM een diversiteit aan digital marketingactiviteiten op zowel strategisch als operationeel niveau. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat wij de vele campagnes voortdurend optimaliseren aan de hand van middellange termijn doelstellingen. Zeker in het hoogseizoen, oktober tot en met januari, zitten wij ‘boven op de bal’. Daarnaast geven wij advies over hoe de (organische) vindbaarheid van Twinfield structureel te versterken. En 2x bij langdurig verlof heeft een BlooSEM SuperBIJ tijdelijk de marcom afdeling extra ondersteund.

Meer vergelijkbare klantcases

blank

Ook op zoek naar een partner op het gebied van digital marketing? Contact Daan!