• Velde

Professioneel, goed georganiseerd en deskundig. Denken goed mee met de klant, wij vroegen iets wat niet standaard was en dat was geen enkel probleem. Samen hebben we de opties besproken en de beste uitgezocht waar we allebei blij mee waren.

Margo Schouten
Marketing & Media Manager – Velde

Velde

Velde matcht kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar; for great ambitions! Velde verzorgt (internationaal) recruitment voor sales, management en directie functies. Middels De Velde MethodeAfbeeldingsresultaat voor copyright symbol helpt zij bedrijven talent aantrekken, en talenten aan betekenisvolle functies die passen bij hun ambities.

Samenwerking

BlooSEM is samen met de marketing afdeling van Velde aan de slag gegaan met het verbeteren van SEO resultaten voor Velde.nl. Niet alleen heeft BlooSEM zelf werkzaamheden uitgevoerd maar zijn de (online) marketeers van Velde in korte tijd klaargestoomd om ook zelf SEO scans uit te voeren en verbeteringen toe te kunnen passen. Als gevolg van het SEO traject heeft BlooSEM een adviserende rol aangenomen in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en doorstroming van de website van Velde.

In 2019 is BlooSEM ook begonnen met social advertising werkzaamheden voor Velde. Voor de Carrièrereis campagne zijn zowel Facebook, Instagram als LinkedIn campagnes opgezet.

Resultaten

  • Toename online vindbaarheid & naamsbekendheid
  • Toename in Carrièrereis aanmeldingen
  • Verhoogde Usability
  • Kennis impuls Velde personeel