fbpx

Velde

Velde

Professioneel, goed georganiseerd en deskundig. Denken goed mee met de klant; wij vroegen iets wat niet standaard was en dat was geen enkel probleem. Samen hebben we de opties besproken en de beste uitgezocht waar we allebei blij mee zijn.

Margo Schouten
Marketing & Media Manager – Velde

Velde

Velde matcht kandidaten en opdrachtgevers; for great ambitions! Velde verzorgt (internationaal) recruitment voor sales, management en directie functies. Middels de unieke Velde Methode helpt zij bedrijven talent aantrekken, en talenten aan betekenisvolle functies die passen bij hun ambities.

Velde.nl     Velde.fr     Velde.be     Veldegruppe.de    Veldepubliek.nl     

Klant sinds 2018

Op basis van het SEE-THINK-DO-CARE model is BlooSEM samen met het marketing-communicatie team van Velde een strategisch nieuwe weg ingeslagen met ‘Full Funnel Marketing’. De nieuwe aanpak zorgt er voor dat prospects in alle fasen van de customer of candidate journey op de juiste manier kennismaken met Velde. M.a.w. de conversie is hard gestegen!

BlooSEM heeft Velde niet alleen begeleid met deze strategische transitie, maar is in 2019 ook gestart met de uitvoering van alle online campagnes. Voor zowel candidate journey- als B2B-klantencampagnes worden meerdere vormen van advertising ingezet op meerdere kanalen. Denk aan display, social en SEA op kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Google en Microsoft. De succesvolle aanpak in Nederland is voor Velde ook in diverse andere landen uitgerold.

  • Sterke toename online vindbaarheid & naamsbekendheid
  • Stijging in kwaliteit websiteverkeer en conversies
  • Nieuw efficiënt marketing framework
  • Kennis impuls Velde personeel
  • Onderscheidende recruitment propositie van Velde voor haar klanten
blank

Ook op zoek naar een partner op het gebied van digital marketing? Contact Daan!