fbpx
Verder Liquids

Verder Liquids

Verder Liquids BlooSEM
Caroline Croughs
Online Marketing Manager

Verder Liquids

In 1959 startte André Verder met een handelsonderneming in pompen en laboratoriumapparatuur. Anno 2022 telt de Verder Groep wereldwijd meer dan 1.850 medewerkers in 27 landen en een jaaromzet van meer dan 300 miljoen Euro.
Verder biedt een uitgebreid arsenaal aan pompoplossingen, service en engineeringsdiensten voor bijna alle industriële toepassingen. Innovatie en technologie staat hoog in het vaandel; Verder – Passion for pumps!

Hulpvraag aan BlooSEM: vergroot vindbaarheid, merkbereik en genereer businessleads.

Verder – Passion for pumps!

Klant 2021 – heden

BlooSEM helpt Verder verder met hun internationale online zichtbaarheid en het genereren van business leads. Begin 2021 zijn we begonnen met herstructureren en optimaliseren van bestaande Google Ads campagnes. Per land is meer lokale focus aangebracht en zijn de campagnes meer gericht op leadgeneratie. Verder delen wij onze kennis en kunde met marketeers van Verder over LinkedIn advertising. Google Anaytics en GTM zijn geïmplementeerd. Ook bouwden wij een zeer uitgebreid Dashboard in Google Data Studio waarin in één oogopslag de resultaten van alle campagnes in alle kanalen te zien zijn.

blank

Ook op zoek naar een partner op het gebied van digital marketing? Contact Daan!