fbpx
Zelfstandigen Bouw

Zelfstandigen Bouw

Zelfstandigen Bouw

“Wij werken samen met BlooSEM op meerdere vlakken, zowel voor Adwords & op projectbasis voor CRO en SEO. Dit is altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik vind BlooSEM professioneel, communicatief vaardig, deskundig en behulpzaam.”

Demis Bril
Online Marketeer

Zelfstandigen Bouw

Zelfstandigen Bouw is met ruim 10.000 leden de grootste dienstverlener voor zzp’ers in bouw, hout en techniek. Zelfstandigenbouw weet waar het om draait in deze branche en zet zich in voor hun belang.

www.zelfstandigenbouw.nl

Klant sinds 2010

Sinds 2010 helpt BlooSEM Zelfstandigen Bouw, voorheen FNV ZBo, bij het online vinden van nieuwe leden. Nieuwe leden zijn ZZP’ers werkzaam in de sectoren bouw, hout en techniek. BlooSEM vindt deze doelgroep door de proposities van Zelfstandigen Bouw op het gebied van rechtshulp, incassoservice, kennis en advies op de juiste manier, op het juiste moment op het juiste online kanaal te positioneren. In bijzonder in google.nl en het Google Search Partners netwerk.

Ondanks de almaar toenemende concurrentie op de MKB en ZZP markt met aanbieders van vergelijkbare financiële producten en diensten weten BlooSEM en Zelfstandigen Bouw elk jaar een gezond aantal nieuwe leden te werven. Door inzet van de hierboven genoemde marketinginstrumenten komen de (kwalitatieve) leads binnen op de website. Het bieden van diverse interactie mogelijkheden, zoals infopakket aanvragen, terugbel verzoek en direct online lid worden zorgt er voor dat uiteindelijk vele ondernemers lid worden. De CPL ligt tussen de €20 – €35. Het eindconversie % en de ‘lifetime value’ van een gemiddeld lid bij Zelfstandigen Bouw is positief. Niet vreemd dat BlooSEM en Zelfstandigen Bouw al zo lang samenwerken …

blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!