Vraag SEO QuickScan aan

SEO QuickScan Aanvragen

SEO: Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing. SEO werkzaamheden richten zich op het optimaliseren van webpagina’s voor zoekmachines als Google en Bing. Hierdoor kunnen deze pagina’s hoger geplaatst worden in de organische zoekresultaten.

Iedere seconde verwerkt Google zo’n 40.000 zoekopdrachten. Dat zijn er 144.000.000 per uur!

Een goede SEO strategie draagt er aan bij dat potentiële bezoekers je goed kunnen vinden in zoekmachines. Wanneer zij zoeken op een onderwerp dat bij jouw website past wil je dat ze naar jouw website gaan. Ben je goed vindbaar, dan is de kans dat iemand jouw website bezoekt een stuk groter dan wanneer je dat niet bent. Zo ben je je concurrentie altijd een stapje voor.

Search Engine Optimization - doe het zelf

Hoe hoger je staat, hoe meer bezoekers.

Sta je bijvoorbeeld op de eerste positie op een resultatenpagina dan is de kans 31% dat jouw website bezocht wordt. Sta je op de tweede plaats dan daalt dit naar 13,5%. Een derde plek 7%. Hoe hoger je dus staat, hoe meer bezoekers.

Meer bezoekers op je website betekent dat je producten of diensten beter worden verkocht en/of je boodschap meer mensen bereikt. Bovendien is een organische klik in Google in tegenstelling tot een advertentie geheel gratis.

SEO QuickScan

De SEO QuickScan brengt de belangrijkste SEO punten van een website in kaart. Hoe staat het er bijvoorbeeld voor met de rangschikking op resultatenpagina’s, de laadsnelheid van de homepage, de mobiele gebruiksvriendelijkheid en de metadescriptions?

Benieuwd hoe jullie website ervoor staat qua zoekmachine vriendelijkheid? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze online marketing consultants neemt binnen één werkdag contact met je op en zal vervolgens een gratis SEO QuickScan uitvoeren.

In de SEO QuickScan komen onder meer de volgende punten aan bod:

  • Zoekwoordanalyse van top 10 zoekwoorden in jullie branche
  • Inzicht in navigatie en URL structuur
  • Laadtijd van de homepage op desktop en mobiel
  • Inzicht in gebruik van Title-tags, Meta descriptions, H1 en Anchors
Quickscan SEO

SEO QuickScan aanvragen

“Bloosem werkt heel grondig en heeft veel verstand van zaken. Ze hebben al veel organisaties online echt goed op de kaart gezet en gezorgd dat klanten veel business uit online krijgen . De kwaliteit van SEO-bureaus loopt zeer sterk uiteen. Bloosem is één van de absolute toppers.”

“Erg positieve ervaring. Inhoudelijk sterk, stellen zich enthousiast en flexibel op.”

Daan-promovenster

Ontdek wat BlooSEM voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een SEO QuickScan aan en we nemen contact met je op.

16 jaar

Vooruitstrevend

+333

Succesvolle klanten

+420

Actieve campagnes

+250

Geoptimaliseerde sites

9.2

Gemiddelde klantwaardering

ACCREDITATIES

BlooSEM Premier Google Partner
Facebook certified buying professional
Copernica Registred Partner badge
Awin-partner-2017
App BlooSEM
Hulp nodig met online marketing?
Hallo!

Hoe kunnen we je helpen?