Bloosem-DISC

BLOOSEM & DISC

BlooSEM werkt met het DISC model. Wij geloven dat iedereen zijn/haar kwaliteiten heeft en als wij die ontdekken wij samen het beste resultaat kunnen neerzetten. Voor BlooSEM maar ook voor jezelf!

Oorsprong

Het DISC-model is bijna honderd jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog dr. William Marston. Hij observeerde en interviewde mensen en bracht in kaart wat hun aangeboren en aangeleerde gedrag in bepaalde (werk)situaties is. Hij kwam tot de conclusie dat mensen in de basis taakgericht of mensgericht zijn, en direct of indirect communiceren. Daaruit vloeiden vier fundamentele gedragsstijlen voort:

DISC-bij-BlooSEM
blank

Werken met DISC

Ieder mens vertoont gedrag dat beïnvloed is door alle vier de stijlen, maar er is één stijl primair. Die stijl overheerst én wordt ondersteund door een secundaire stijl. Van elk van onze collega’s is onderzocht welke combinatie van stijlen het sterkst aanwezig is en welke gedragsstijl daaruit voortkomt.

Door de gedragsstijlen te begrijpen en te erkennen kunnen wij effectiever met elkaar, onze klanten en partners communiceren. Het bevordert onze samenwerking als team. We leren elkaars én onze eigen kwaliteiten herkennen en daardoor presteren wij beter.

Is Bloo good for you?!”

Spreekt onze werkmethode jou aan en heb jij een enorme klik met digital marketing? Is jouw werk- en denkniveau HBO+ en ben jij een verrijking voor ons team? Laat het ons weten!

Tip:

Meer proeven van  BlooSEM? Volg ons op Facebook en LinkedIn !

blank

Spreekt deze werkstijl je aan?
Bekijk dan de actuele vacatures!!