BlooCademy

Leer van een ervaren marketingbureau en profiteer ervan in je eigen praktijk!

SEO voor tekstschrijvers & content marketeers

I.v.m. het Coronavirus zijn er nog geen nieuwe data bekend – De content die je maakt wordt door iedereen geprezen. Toch trek je maar weinig organisch verkeer naar je artikel, blog of webpagina. Hoe kan dat toch? In deze training leren we je in één sessie hoe jij je teksten optimaliseert zodat je Google ranking significant stijgt. En daarmee ook het aantal bezoekers.

LinkedIn Company Page & Advertising

I.v.m. het Coronavirus zijn er nog geen nieuwe data bekend – Weet jij eigenlijk wat je op LinkedIn kunt plaatsen, behalve die sporadische vacature? LinkedIn maakt je zichtbaar voor talent, genereert kandidaten en zelfs B2B leads. Tijd om het serieus aan te pakken. Leer hoe LinkedIn écht gaat bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen.

BlooCamp: Incompany training op maat

Datum in overleg – Wil je alle aandacht voor de digitale kansen in jouw business? Zoek je eigenlijk een partner waarmee je frequent kan sparren? Een second-opinion? Wil je de laatste online kennis en kunde op maat? Jouw online concurrentieveld onder de loep nemen? Kies dan voor een maatwerktraject.

BlooCademy

De BlooCademy trainingen helpen je overzicht en controle te krijgen over je eigen online marketing activiteiten. Naast kennis over actuele ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld SEO, SEA of social advertising, ga je in de trainingen zelf concreet aan de slag; hands-on met direct resultaat!

 • Voor wie zijn de trainingen?

  Door de praktische insteek zijn de trainingen het meest geschikt voor marketeers en communicatie professionals, werkzaam bij midden- en grootbedrijf.

 • Wie geven de trainingen?

  De trainers zijn allen ervaren online marketing consultants van BlooSEM. Zij kennen en beheersen de laatste nieuwtjes. Zij delen graag hun ervaringen, niet alleen de successen, ook de learnings.

 • Wat kost een training?

  Trainingen vergen per persoon een investering van zo’n 4 uur en €295.

Waarom BlooCademy?

Wil je up-to-date blijven in online marketing? Praktijkgericht en hands-on? Ontdek de ‘BlooCademy’ van BlooSEM:

 • Onze trainingen hebben 4 tot 8 deelnemers.
 • Zo hebben we alle aandacht voor je én leer je ook van anderen.
 • Je krijgt altijd een lunch en een certificaat van deelname.

Je collega’s zijn ook welkom, maak er een teamuitje van!
Hiernaast vind je het programma van BlooCademy in 2020. Kun je niet? Neem contact op via goedgevonden@bloosem.nl voor andere opties.

Over BlooSEM
BlooSEM loopt al 15 jaar voorop in online marketing. Onze dienstverlening kent een hoge mate van kennisdeling. Sinds dit jaar delen we onze kennis ook in eigen trainingen.

Een training wordt altijd omlijst met een gezellige lunch en afgerond met een certificaat van deelname. Bekijk hiernaast het programma van BlooCademy.

Niet beschikbaar op bovenstaande data? Neem contact op via goedgevonden@bloosem.nl voor nieuwe mogelijkheden!

Daan-promovenster

 Heb je een vraag over de trainingen? Neem contact op met Daan!