BlooCademy

Leer van een ervaren marketing bureau en profiteer ervan in je eigen praktijk!

BlooSEM heeft kennis hoog in het vaandel staan; al 15 jaar lopen wij voorop op het gebied van online marketing. Onze dienstverlening kenmerkt zich vanaf het begin door een hoge mate van kennisdeling. Nieuw vanaf 2019 is, dat onze kennis op zichzelf als dienst wordt aangeboden. Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Onder de noemer ‘BlooCademy’ vind je bij BlooSEM concrete, praktijkgerichte trainingen die jou en je marketingafdeling up to date houden op het gebied van online marketing. Want de ontwikkelingen in online marketing zijn divers en volgen elkaar in hoog tempo op.

Wat is wel en niet relevant voor mijn organisatie? Hoe pas ik nieuwe kennis toe? Hoe vergroot ik het succes? De trainingen helpen je weer overzicht en controle te krijgen over je eigen online marketing activiteiten. Kennis én kunde wordt op zeer praktische wijze overgedragen. Naast inzage in de laatste relevante ontwikkelingen ga je in de beoogde trainingen zelf concreet aan de slag; hands-on met direct resultaat!

Als eerste op de hoogte!

Wil je als eerste weten wanneer we starten met de trainingen van de BlooCademy én wil je op de hoogte blijven van al het online marketing nieuws?! Schrijf je dan nu in voor de BlooBuzzz! Je ontvangt circa 6 – 12 keer per jaar nieuws over de online marketing branche en over BlooSEM.

Tip

Heeft jouw organisatie of marketingafdeling specifieke kennisbehoeftes, specifiek voor jullie branche, product of situatie? Volg dan BlooCamp, online marketing training(en) volledig op maat!

Aanmelden nieuwsbriefHet aanbod trainingen

De trainers zijn allen ervaren online marketing consultants van BlooSEM. Zij kennen en beheersen de laatste nieuwtjes. Zij delen graag hun ervaringen, niet alleen de successen, ook de fouten. 

Een training wordt altijd omlijst met een gezellige lunch en afgerond met een certificaat van deelname. Hiernaast staat het programma van BlooCademy in het eerste kwartaal van 2019.

  • Verwachte trainingen 2019 – Q1
  • Januari: SEO voor bloggers – 1 dagdeel – min. 4 deelnemers max. 8
  • Februari: Scripts voor SEA – 1 dagdeel – min. 4 deelnemers max. 8
  • Maart: LinkedIn & Employer Branding – 1 dagdeel – min. 4 deelnemers max. 8

Maatwerk training

Wil je alle aandacht voor de digitale kansen in jouw business? Zoek je eigenlijk een partner waarmee je frequent kan sparren? Een second-opinion? Wil je de laatste online kennis en kunde op maat? Jouw online concurrentieveld onder de loep nemen? Kies dan voor een maatwerktraject; BlooCamp!

Al vanaf €950 focussen meerdere trainers samen met jullie een hele middag op jouw business. Exacte afstemming op jullie wensen en behoeftes vindt ruim van te voren plaats.

Voor wie zijn de trainingen

Door de praktische insteek zijn de trainingen het meest geschikt voor marketeers en communicatie professionals, werkzaam bij midden- en grootbedrijf. 

Wat kost een training

Trainingen vergen per persoon een investering van zo’n 4 uur en €250. Kom je met een collega dan betaal je slechts €225 per persoon.

BlooSEM opleiding

Eva-promovenster

    Heb je een vraag over de trainingen? Neem contact op met Eva!