BlooCademy

Leer van een ervaren marketing bureau en profiteer ervan in je eigen praktijk!

SEO voor tekstschrijvers & content marketeers

25 februari & 10 maart – De content die je maakt wordt door iedereen geprezen. Toch trek je maar weinig organisch verkeer naar je artikel, blog of webpagina. Hoe kan dat toch? In deze training leren we je in één sessie hoe jij je teksten optimaliseert zodat je Google ranking significant stijgt. En daarmee ook het aantal bezoekers.

LinkedIn Company Page & Advertising

3 & 19 maart – Weet jij eigenlijk wat je op LinkedIn kunt plaatsen, behalve die sporadische vacature? LinkedIn maakt je zichtbaar voor talent, genereert kandidaten en zelfs B2B leads. Tijd om het serieus aan te pakken. Leer hoe LinkedIn écht gaat bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen.

BlooCamp: Incompany training op maat

Datum in overleg – Wil je alle aandacht voor de digitale kansen in jouw business? Zoek je eigenlijk een partner waarmee je frequent kan sparren? Een second-opinion? Wil je de laatste online kennis en kunde op maat? Jouw online concurrentieveld onder de loep nemen? Kies dan voor een maatwerktraject.

BlooCademy

De BlooCademy trainingen helpen je overzicht en controle te krijgen over je eigen online marketing activiteiten. Naast kennis over actuele ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld SEO, SEA of social advertising, ga je in de trainingen zelf concreet aan de slag; hands-on met direct resultaat!

  • Voor wie zijn de trainingen?

    Door de praktische insteek zijn de trainingen het meest geschikt voor marketeers en communicatie professionals, werkzaam bij midden- en grootbedrijf.

  • Wie geven de trainingen?

    De trainers zijn allen ervaren online marketing consultants van BlooSEM. Zij kennen en beheersen de laatste nieuwtjes. Zij delen graag hun ervaringen, niet alleen de successen, ook de learnings.

  • Wat kost een training?

    Trainingen vergen per persoon een investering van zo’n 4 uur en €295.

Waarom BlooCademy?

BlooSEM heeft kennis hoog in het vaandel staan; al 15 jaar lopen wij voorop op het gebied van online marketing. Onze dienstverlening kenmerkt zich vanaf het begin door een hoge mate van kennisdeling. Nieuw vanaf 2019 is, dat onze kennis op zichzelf als dienst wordt aangeboden. Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Onder de noemer ‘BlooCademy’ vind je bij BlooSEM concrete, praktijkgerichte trainingen die jou en je marketingafdeling up to date houden op het gebied van online marketing. Want de ontwikkelingen in online marketing zijn divers en volgen elkaar in hoog tempo op.

Onze trainingen hebben altijd minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zo hebben we alle aandacht voor je én leer je ook van anderen.

Een training wordt altijd omlijst met een gezellige lunch en afgerond met een certificaat van deelname. Bekijk hiernaast het programma van BlooCademy.

Niet beschikbaar op bovenstaande data? Neem contact op via goedgevonden@bloosem.nl voor nieuwe mogelijkheden!

Daan-promovenster

 Heb je een vraag over de trainingen? Neem contact op met Daan!