Blog

Wil je op de hoogte blijven van het laatste online marketingnieuws? De laatste ontwikkelingen, de nieuwste features en interessante long reads; je leest ze op ons online marketing blog.

Blog Black Friday

Black Friday: 5 tips voor affiliate marketing

Het lijkt nog ver weg, maar stiekem zijn er al veel (online) retailers mee bezig: Black Friday 2020. Dit jaar gaan we op vrijdag 27 november weer massaal op zoek naar de beste deals. Gedurende Black Friday is affiliate marketing één van de meest belangrijke online kanalen. Wil jij in deze periode ook het maximale uit affiliate marketing halen? Volg dan onze vijf tips!

Twitter advertising

Twitter zit in de lift, ook in Nederland

Heb je wel Twitter, maar gebruik je het als bedrijf alleen nog organisch? Dan is nu het moment om te starten met adverteren op Twitter. De Nederlandse groei, gecombineerd met minder concurrerende advertenties dan op andere social mediakanalen, maakt het medium relatief goedkoop om veel mensen te bereiken. Ga aan de slag!

TikTok update

Knock-knock who’s there? TikTok!

TikTok, wie kent dit Chinese social medium niet?! Zo zie je jongeren die dansen op muziek of liedjes playbacken – maar TikTok is meer dan dit! Tijd voor een update over dit nieuwste en populaire social mediakanaal.

Daan-promovenster
Wil je weten wat BlooSEM voor jou op online marketinggebied kan betekenen?? Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!