BlooSEM Life gebouw

BlooSEM digital marketingbureau in Utrecht

Welkom bij BlooSEM,

Dé Partner in Digital Performance!

BlooSEM is dé partner voor het behalen van digitale marketingdoelen. Wij ontwikkelen online strategieën waarmee je echt kunt scoren. We zorgen ook voor de uitvoering, zo is jullie organisatie gegarandeerd van succes. Of het nu gaat om vindbaarheid, merkbekendheid of betrokkenheid, wat jullie ambities ook zijn, met onze passievolle aanpak maken we ze waar!

Performance partner

Succes begint met kiezen voor het juiste marketingbureau. Samenwerken, betrokkenheid, nieuwsgierigheid zit in ons dna. BlooSEM is je vraagbaak, je kritische vriend en adviseur tegelijk. Je persoonlijke partner in digital performance!

Jullie succes, onze ervaring

20 Jaar online ervaring in B2B en B2C markten, nationaal en internationaal in o.a. de maakindustrie, recruitment, telecom en zorgsector. Een team van zo’n 15 professionals staat in de startblokken om te werken aan jullie succes!

Groots door klein te blijven

BlooSEM schittert al 5 jaar op rij in de Emerce100 als één van de beste ‘Digital Marketingbureaus klein’ van Nederland. Wij scoren gemiddeld een 9+ onder onze klanten bij FeedbackCompany. De gemiddelde klantrelatie is bijna 7 jaar!

BlooSEM aanpak

Op basis van de beschikbare middelen bepalen we samen realistische doelen. We vormen een online strategie en vertalen deze naar campagnes in de marketingkanalen waar je doelgroep zich bevindt. Daar positioneren wij jullie propositie(s). Met de nieuwste tools en inzichten streven we naar maximaal resultaat. Je blijft altijd op de hoogte; korte lijnen, snelle prestaties, lange relaties!

Deze klanten gingen je voor

blank
blank
blank
blank

Contact BlooSEM

En kies ook voor dé partner in digital performance!

Vul het contactformulier in en binnen 1 werkdag nemen wij contact op. Tot snel!

Céline

Céline Verkade
Teamlead Digital Marketing
goedgevonden@bloosem.nl
+31 (0)35 30 30 320