Werken bij BlooSEM

Wil jij dagelijks écht iets bijdragen met jouw werk en ben jij resultaatgericht tot in je tenen? Maak kennis met BlooSEM! Groot genoeg voor Champions League en compact genoeg om flexibiliteit en persoonlijke aandacht te bieden aan klanten. Geen ticketsystemen, maar direct en persoonlijk jouw kennis en enthousiasme overdragen op klant én collega. Dat is waar wij voor staan.

Verantwoordelijkheid en waardering

BlooSEM biedt een hoge verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Met jouw advies en creatieve ideeën maak je direct impact en daar ga jij voor. Daarbij staan waardering, vertrouwen, zelfstandigheid en ondernemerschap centraal. Zinvol werk, met ruimte om te leren. Samenwerken en open communicatie zijn daarbij super belangrijk. Zo creëren we een fijne, veilige omgeving waar ruimte is om te experimenteren en leren.

Een relaxte werkplek

Met jouw werk oefen je direct invloed uit op onze klanttevredenheid. Jij bent als consultant belangrijk en daarom geloven we dat ook zaken rondom jouw werk goed geregeld én leuk moeten zijn. Vanzelfsprekend is er een moderne fijne werkplek en is jouw laptop en telefoon in orde. Daarnaast is er altijd heerlijke lunch en staat er een lekkere borrel koud in de koelkast. We trekken een fles champagne open bij successen en geven openlijk complimenten. We trekken er regelmatig samen op uit voor een skydive, wine&dine of een ritje op een vespa.

Bekijk de actuele vacatures op onze vacature pagina.

BlooSEM’ers

Wij zijn je nieuwe collega’s van BlooSEM. Allemaal prestatiegerichte sporters en dat typeert ook hoe we werken. Er is tijd en ruimte om te investeren in jouw persoonlijke groei. Dat geeft voldoening aan onszelf en aan onze klanten. BlooSEM bestaat uit een multidisciplinair team; een gezonde mix van jonge, frisse energie en solide kennis en ervaring.

  • BlooSEM kantoor meeting
  • BlooSEM Utrecht Papendorp
  • Online marketing consultants
  • Kantoor BlooSEM Utrecht
  • Team BlooSEM - Dublin

Hoe we werken aan tevredenheid

De BlooSEM Barometer, een zelf ontwikkeld online instrument om (anoniem) personeelstevredenheid te meten, wijst telkens uit dat BlooSEM’ers graag naar hun werk komen. Jij straks ook?

Ook werken we met de DISC methode; een krachtig instrument om inzicht te krijgen in verschillende gedragsstijlen van onszelf en van onze relaties. Meer lezen over DISC bij BlooSEM.

Op Glassdoor beoordelen (voormalig) werknemers ons als volgt:

“Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kennisdeling is erg belangrijk”

“Een leuk, gevarieerd klantportfolio, waarbij je nog dagelijks toegevoegde waarde kan leveren.”

“Het werk is divers en er wordt veel waarde gehecht aan innovatie en ontwikkeling.”

“Voldoende ruimte voor opleiding en training, zowel intern als extern.”

Passen wij bij jou?

Heb jij de hersens om een stevig gesprek aan te gaan (HBO+) en de drive en ambitie om de beste te zijn in wat je doet en dat te delen met anderen? Houd je van fietsen naar je werk in Utrecht en ben jij die collega die taart haalt om iets te vieren? Dan pas jij misschien wel goed bij BlooSEM. Laat deze kans niet liggen en check onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op. Een goed gemotiveerde open sollicitatie zien wij graag tegemoet. Stuur je cv en motivatie naar vacatures@bloosem.nl.

Goed gevoel

✓ Meer proeven over BlooSEM? Volg onze FacebookLinkedIn pagina of op ons YouTube-kanaal.

✓ Lees Céline’s blog over haar eerste maand bij BlooSEM als Online Marketing Consultant.

✓ Bekijk ook het filmpje over Isabelle waarin ze vertelt over haar werk bij BlooSEM: