fbpx

Werken bij BlooSEM

Werken bij BlooSEM

Wil jij in je dagelijkse werk écht iets bijdragen? Ben jij performance gedreven tot in je tenen? Maak kennis met BlooSEM! Groot genoeg voor Champions League, compact genoeg om flexibiliteit en persoonlijke aandacht te bieden. Geen wachtrijen maar direct en persoonlijk je kennis en enthousiasme overbrengen op klant én collega!

Verantwoordelijkheid en waardering

BlooSEM biedt een hoge mate van vrijheid in je werk, en verantwoordelijkheid! Met jouw advies en creatieve ideeën maak je direct impact, daar ga jij voor. Daarbij staan waardering, vertrouwen en ondernemerschap centraal. Zinvol werk, met ruimte om te leren. Samenwerken en open communicatie zijn daarbij super belangrijk. Zo creëren we een fijne, vruchtbare werkomgeving!

Bekijk hier ons vacatureaanbod:

Werken bij BlooSEM
Meeting team BlooSEM styrax2

Een relaxte werkplek

Met je werk oefen je direct invloed uit op onze klanttevredenheid. Jij bent als consultant belangrijk. Daarom geloven wij dat zaken rondom je werk goed geregeld én leuk moeten zijn. Vanzelfsprekend is er een moderne, fijne werkplek en is je belangrijkste gereedschap, je laptop, dik in orde.

De inwendige mens wordt goed verzorgd; wie veel energie geeft moet ook energie tot zich nemen. Aan gezonde snacks geen gebrek. Successen worden gevierd met het hele team. Regelmatig trekken wij er samen op uit voor een skydive, wine&dine, oldtimertoer of een Solex-rit. “Work hard, play hard!”

BlooSEM’ers

Wij zijn je nieuwe collega’s bij BlooSEM. Allemaal prestatiegerichte sporters, typerend voor hoe wij werken. Er is tijd en ruimte om te investeren in je persoonlijke groei. Dat geeft voldoening aan onszelf en aan onze klanten. BlooSEM bestaat uit een multidisciplinair team; een gezonde mix van jonge, frisse energie en professionele kennis en ervaring.

blank
Linkedin training 31 oktober

Hoe we werken aan tevredenheid

De BlooSEM Barometer, een zelf ontwikkeld online instrument om (anoniem) personeelstevredenheid te meten, wijst telkens uit dat BlooSEM’ers graag naar hun werk komen. Jij straks ook?
Ook werken we met de DISC methode; een krachtig instrument om inzicht te krijgen in verschillende gedragsstijlen van onszelf en van onze zakenrelaties. Meer lezen over DISC bij BlooSEM.

Op Glassdoor beoordelen (voormalige) werknemers ons met:
“Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kennisdeling is erg belangrijk”
“Een leuk, gevarieerd klantportfolio, waarbij je nog dagelijks toegevoegde waarde kan leveren”
“Voldoende ruimte voor opleiding en training, zowel intern als extern”

Passen wij bij jou?

Heb jij de hersens om een stevig gesprek aan te gaan (HBO+) en de drive en ambitie om de beste te zijn in wat je doet en dat enthousiast te delen met anderen?

Houd jij van fietsen naar je werk in Utrecht en ben jij die collega die spontaan taart haalt om iets te vieren? Dan pas jij misschien wel bij BlooSEM.

Laat deze kans niet liggen, check onze vacature of neem vrijblijvend contact op. Een goed gemotiveerde open sollicitatie zien wij graag tegemoet. Stuur je cv en motivatie naar vacatures@bloosem.nl.

Kantoor BlooSEM Utrecht - exterieur

Goed gevoel

Meer proeven over BlooSEM? Volg onze Facebook & LinkedIn pagina of bekijk ons YouTube-kanaal.

  • Lees Céline’s blog over haar eerste maand bij BlooSEM als Online Marketing Consultant
  • Of lees ‘Robert’s eerste maand’
  • TiP: filmpje over oud-collega Isabelle over haar werk bij BlooSEM