Werken bij BlooSEM

Werken bij BlooSEM

Wil jij werken in de frontlinie van online marketing? In je dagelijkse werk écht iets bijdragen? Zit marketing in jouw genen en ben jij performance gedreven tot in je tenen? Maak dan kennis met BlooSEM; smart en groot genoeg voor ‘Champions League’, compact en flexibel genoeg voor resultaat op maat!

Verantwoordelijkheid en waardering

BlooSEM biedt een hoge mate van verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Met jouw advies en creatieve ideeën maak je direct impact. Jij gaat voor uitdagend en zinvol werk, met ruimte om te leren en kennis te delen. Samenwerken en open communicatie vind jij super belangrijk. Ook zelfstandigheid en commitment, zeker in tijden van veel thuiswerken. Zo creëren we een fijne, vruchtbare werkomgeving. Spreekt het je aan? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

BlooSEM Kennissessie

Een relaxte kantoor en thuiswerkplek

Elke BlooSEMer loopt voorop in de digitale wereld. Als consultant oefen je direct invloed uit op marketing en sales resultaten van klanten en daarmee op onze klanttevredenheid. JIJ bent dus zeer belangrijk! Jouw werk en werkplek moeten goed geregeld én leuk zijn. Vanzelfsprekend is er een moderne, fijne werkplek (check Life Office) en is je belangrijkste gereedschap, je laptop, dik in orde. Gedeeltelijk thuiswerken? Geen probleem!

De teamspirit is hoog. Successen worden gevierd. Regelmatig trekken wij er samen op uit voor een skydive, wine&dine of een Solex-rit. Ook bij een online escaperoom trekken we samen ten strijde; “Work hard, play hard!”

BlooSEM’ers

Wij zijn je nieuwe collega’s bij BlooSEM. Allemaal prestatiegerichte sporters, typerend voor hoe wij werken. Er is tijd en ruimte om te investeren in je persoonlijke groei. Dat geeft voldoening aan onszelf en onze klanten. BlooSEM bestaat uit een multidisciplinair team; een gezonde mix van jonge, frisse energie en professionele kennis en ervaring.

Teamfoto BlooSEM
Linkedin training 31 oktober

Hoe we werken aan tevredenheid

De BlooSEM Barometer, een zelf ontwikkeld online instrument om (anoniem) personeelstevredenheid te meten, wijst telkens uit dat BlooSEM’ers graag naar hun werk komen. Jij straks ook?
Ook werken we met de DISC methode; een krachtig instrument om inzicht te krijgen in verschillende gedragsstijlen van onszelf en van onze zakenrelaties. Meer lezen over DISC bij BlooSEM.

Op Glassdoor beoordelen (voormalige) werknemers ons met:
“Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kennisdeling is erg belangrijk”
“Een leuk, gevarieerd klantportfolio, waarbij je nog dagelijks toegevoegde waarde kan leveren”
“Voldoende ruimte voor opleiding en training, zowel intern als extern”

Pas jij bij BlooSEM?

Heb jij de hersens om een stevig gesprek aan te gaan (HBO+ werk- en denkniveau) en de drive en ambitie om de beste te zijn in wat je doet en dat enthousiast te delen met anderen?

Houd jij van fietsen naar je werk in Utrecht en ben jij die collega die spontaan taart haalt om iets te vieren? Dan pas jij misschien wel bij BlooSEM.

Laat deze kans niet liggen, check onze vacatures, neem vrijblijvend contact op of stuur een gemotiveerde open sollicitatie naar vacatures@bloosem.nl.

life gebouw interieur
Vacature BlooSEM

Goed gevoel

Meer proeven over BlooSEM? Volg onze Facebook & LinkedIn pagina of bekijk ons YouTube-kanaal.

Pssst: bij BlooSEM kunnen je vakantiedagen oplopen tot 30 stuks! Je start met 26, en vanaf 3 tot 6 jaar in dienst krijg je er telkens 1 dag bij!