Werken bij BlooSEM

Online marketing blijft dynamisch en groeit nog steeds. Wie zoekt niet in Google? Wie liked er niet op Facebook? Wie vergelijkt er niet op Beslist.nl of Kieskeurig.nl? Wie heeft er nog niks gekocht online? Wie kijkt er geen filmpjes op YouTube? Wie tweet er niet? BlooSEM loopt voor haar klanten voorop om alle online consumenten en bedrijven te bereiken, te binden en te bewegen tot interactie. Help jij onze klanten om continu goed gevonden te worden op internet? Ons bureau is groot genoeg voor omvangrijke accounts en klein genoeg om flexibiliteit en persoonlijke aandacht te bieden. De bij in ons logo illustreert deze werkmentaliteit. Bij BlooSEM is de klant koningin!

BlooSEM Barometer

BlooSEM is in 2004 opgericht door 2 personen. Sindsdien groeien wij elk jaar gestaag in aantal collega’s. Wij nemen de tijd en ruimte om te investeren in de persoonlijke groei van onze mensen. Dat geeft voldoening, aan onszelf en aan onze klanten. Anno 2019 telt BlooSEM een multi-disciplinair team van 10 personen. De jongste collega telt 27 lentes, de oudste jongere 49. De gemiddelde leeftijd is 35. Een gezonde mix van jonge, frisse energie en solide kennis en ervaring. De BlooSEM Barometer, een zelf ontwikkeld online instrument om (anoniem) personeels-tevredenheid te meten, wijst telkens uit dat BlooSEM’ers zeer graag naar hun werk komen. Jij ook?

Bekijk de actuele vacatures op onze vacature pagina.

  • Teamfoto 2018
  • Team BlooSEM - Dublin
  • Team BlooSEM - lunch
  • Teamfoto 2018

People management

BlooSEM biedt een hoge verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Onze managementstijl is die van ‘people managers, die managen by objectives’. Er is oog voor de basisbehoeften van medewerkers, we moedigen constructief gedrag aan en stimuleren kennis en nieuwe ideeën. We vieren kleine en grote successen en geven publiekelijk complimenten. Ook de team managers zijn inhoudelijk betrokken en mede omzet- en resultaat verantwoordelijk en zij stimuleren samenwerking en open communicatie tussen de teams. BlooSEM faciliteert met moderne technologieën ‘het nieuwe werken’; werklocatie en werktijden zijn de verantwoordelijkheid van de werknemer. Maatwerk in werk! Op Glassdoor beoordelen (voormalig) werknemers ons als volgt:

“Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kennisdeling is erg belangrijk”

“Een leuk, gevarieerd klantportfolio, waarbij je nog dagelijks toegevoegde waarde kan leveren.”

“Het werk is divers en er wordt veel waarde gehecht aan innovatie en ontwikkeling.”

“Voldoende ruimte voor opleiding en training, zowel intern als extern.”

Bij BlooSEM werken we met de DISC-methode; een krachtig instrument om inzicht te krijgen in verschillende gedragsstijlen van onszelf en van onze relaties.

Is Bloo good for you?!

Ben jij een werkbij, heb jij een klik met online marketing en is het eerste gevoel goed bij BlooSEM? Is jouw werk- en denkniveau HBO+ en ben jij een verrijking voor ons team? Laat het ons weten! We’re open; goed gemotiveerde open sollicitaties zien wij graag tegemoet. Stuur je cv en motivatie naar vacatures@bloosem.nl.

Tip

Proef meer over BlooSEM op onze Facebook en LinkedIn pagina! Lees ook Rene’s blog over zijn eerste week bij BlooSEM als Junior Online Marketing Consultant of bekijk ook het filmpje over Isabelle waarin ze vertelt over haar werk bij BlooSEM: