6 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

6 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

Home » 6 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

6 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

BlooSEM viert opnieuw een indrukwekkende prestatie: voor het 6e jaar op rij een van de beste Digital Marketingbureaus Klein van Nederland! BlooSEM is gevestigd in Utrecht en heeft een focus op digital performance, met deze focus is BlooSEM de partner voor het behalen van digitale marketingdoelen.

Met een oprechte dankbaarheid richt Managing Director Daan Huurdeman zich tot het team, klanten en alle stemmers die deze erkenning mogelijk hebben gemaakt.

“Echt geweldig nieuws! Voor het zesde jaar op rij behoort BlooSEM tot de 100 beste e-commerce bedrijven van Nederland. Ondanks 20 jaar ervaring en erkenning van digitale marketing experts zijn we vastberaden om onze expertise verder te laten groeien. Onze samenwerking is waarom klanten steeds weer bij ons terugkomen. Samen kunnen we meer bereiken.”

Aldus Daan Huurdeman, Managing Director bij BlooSEM.

BlooSEM – Beste Digital Marketingbureaus Klein

Het Emerce100-onderzoek, nu voor het 19e jaar op rij, is een belangrijke peiling binnen de online industrie. Het doel? Een nauwkeurig overzicht bieden van bedrijven die door besluitvormers in de e-business sector echt worden gewaardeerd als leveranciers van hoogwaardige diensten.

Emerce beoordeelt bedrijven in vijf cruciale gebieden:

  • Bureaus
  • E-business services
  • Media & Advertising
  • Software
  • Venture.

De criteria waarop bedrijven uit deze gebieden beoordeeld omvatten:

  • Kennis/knowhow
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
Emerce 100 Daan

Beoordeling Emerce100 2024

Het onderzoeksbureau Motivaction voerde dit imago-onderzoek uit en verrijkte het met relevante marktdata. Voor de Emerce100 2024 zijn meer dan 950 bedrijven onderzocht en hebben zo’n 1800 respondenten hun waardevolle mening gegeven. Elk bedrijf kan een cijfer (ster) van 1 tot 7 behalen, waarbij 7 staat voor uitmuntend.

Naast deze beoordelingen wordt ook de Net Promoter Score (NPS) meegenomen, wat de bereidheid van mensen om een bedrijf aan te bevelen aan vrienden of collega’s weergeeft. Met een scala aan onderzoeksinstrumenten wordt een relevante totaalscore bereikt.

BlooSEM is oprecht trots op haar plek in de Emerce100 2024. Dit succes is een gezamenlijke prestatie, mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde opdrachtgevers. We willen ook Emerce bedanken en kijken uit naar een voortzetting van deze vruchtbare samenwerking in 2025!

Collega Céline roze blouse armen in zij

Ook samenwerken met Emerce100 bureau BlooSEM? Contact Céline!