5 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

5 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

Home » 5 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

5 Jaar op rij BlooSEM in Emerce100

Voor het 5e jaar op rij en met een 5-sterren waardering behoort BlooSEM tot de beste Digital Marketingbureaus Klein van Nederland!

“We zijn er erg blij mee om al 5 jaar op rij in de Emerce100 te staan. We zetten ons dagelijks in om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken en dat harde werk wordt op deze manier beloond. Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft, onze klanten en uiteraard dank aan het fantastische Team BlooSEM. Op naar het 6e jaar op rij in de Emerce100!”

Aldus Daan Huurdeman, Managing Director bij BlooSEM.

BlooSEM – Beste Digital Marketingbureaus Klein

Voor het 18e jaar op rij de Emerce100: “Het belangrijkste doel van het Emerce100-onderzoek is om een overzicht te krijgen van bedrijven die door beslissers uit de online industrie écht gewaardeerd worden als leverancier van e-businessdiensten.”

Emerce onderzoekt de kwaliteit van bedrijven uit vijf verschillende gebieden:

  • Bureaus
  • E-business services
  • Media & Advertising
  • Software
  • Venture

De criteria waarop bedrijven uit deze gebieden beoordeeld zijn:

  • Kennis/knowhow
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
5 jaar op rij BlooSEM in Emerce100!

Beoordeling Emerce100 2023

Onderzoeksbureau Motivaction heeft dit imago-onderzoek uitgevoerd en het onderzoek ook verrijkt met andere relevante marktdata. Voor de Emerce100 2023 zijn ruim 950 bedrijven onderzocht en hebben zo’n 1500 personen hun mening gegeven. Voor elk van de genoemde criteria kan een bedrijf een cijfer (ster) van 1 tot 7 scoren waarbij 7 het hoogst is en voor zeer goed staat.

De Net Promoter Score (NPS) van een bedrijf wordt ook meegenomen in de beoordeling. Dit houdt in dat er wordt gekeken of mensen een bedrijf aanraden aan een vriend of collega, gebaseerd op een schaal van 0 tot 10. Zoals je al leest, genoeg onderzoeksmiddelen om tot een relevante totaalscore te komen.

BlooSEM is in ieder geval trots op een weer een mooie plek in de Emerce100 2023. We willen graag onze trouwe opdrachtgevers bedanken want deze performance hebben we samen behaald!

Ook Emerce bedankt en graag tot in 2024!

Timo

Ook samenwerken met Emerce100 bureau BlooSEM?
Contact Timo!