effectgroep* en BlooSEM intensiveren strategische samenwerking

effectgroep* en BlooSEM intensiveren strategische samenwerking

Home » effectgroep* en BlooSEM intensiveren strategische samenwerking

effectgroep* en BlooSEM intensiveren strategische samenwerking

De een bedenkt en maakt content, de ander zorgt dat content online goed gevonden wordt. Het een kan eigenlijk niet zonder het ander? Dat zagen ze bij effectgroep* en BlooSEM ook. En toeval of niet, beide bedrijven zaten al in hetzelfde gebouw, Life, in Utrecht. 1 december is BlooSEM verhuisd naar de verdieping van effectgroep* en is de strategische samenwerking een feit.

effectgroep samenwerking bloosem

Relevante aandacht voor campagnes

“Het online communicatielandschap wordt steeds uitdagender. Aan de ene kant wordt het lastiger om relevante aandacht voor je content te krijgen, aan de andere kant nemen de digitale kansen in snel tempo toe door data, innovatieve tooling en nieuwe kanalen. Wij beloven onze opdrachtgevers campagnes en content waar ze écht wat aan hebben. Met BlooSEM halen we een online marketing specialist in huis waarmee we die belofte in het digitale landschap nog meer kunnen waarmaken,” vertelt Simon Renes, CEO van effectgroep*.

Content is key

“Wij zijn al 16 jaar specialist in het bedenken en uitvoeren van online marketingstrategieën. Als geen ander weten wij hoe we de juiste mensen bereiken met online advertising, SEA, SEO, social media en affiliate marketing. We zien de laatste jaren dat het échte succes van online campagnes begint met ijzersterke concepten en dito content. Met effectgroep* bieden we onze opdrachtgevers een geïntegreerde oplossing waarmee we meer waarde toevoegen zodat de impact van ons werk groter wordt,” aldus Otto Munsters, Managing Director bij BlooSEM.

Wie A zegt…

De twee bedrijven zijn gevestigd in het markante gebouw Life in Utrecht. BlooSEM in Tower B, effectgroep* in Tower A. Wat begon met een kop koffie groeide uit tot het inzicht dat een samenwerking tussen effectgroep* en BlooSEM écht meerwaarde biedt aan de opdrachtgevers van beide bedrijven. Dat 1+1 inderdaad 3 is, werd bevestigd door de positieve resultaten van enkele samenwerkingen. “Nu is het tijd om de volgende stap te zetten en de samenwerking te intensiveren”, zegt Renes.

Praktisch en pragmatisch

“BlooSEM trekt bij effectgroep* in zodat we de samenwerking voor opdrachtgevers en collega’s zo praktisch mogelijk houden. Dat past goed bij mij en Simon: korte lijnen en snel schakelen,” sluit Munsters af.

blank

Zoek jij ook online samenwerking? Contact Daan!